Yani size göre ders çalışmak tam olarak nedir nasıl çalışılmalı? resme bakınca acayip zevkli gibi görünüyor ders çalışmak renkli kalemlerle haşı neşir olmak vb.ama sorun şu ki tam olarak ders çalışmak oturup soru çözmekmidir soruların hiçbirini çözemesek bile
Tabii ki de oturup soru çözmek değildir. Ders çalışmak senin alanına göre değişir. Öncelikle çalışacağın dersin konusunu İyice kavrayacaksın , tamamdır ben bu konuyu anladım, dedikten sonra soru çözümüne başlarsın. Evet başta yanlış çizebilirsin ama pes etmeden devam edeceksin. Yanlış yaptığın sorulara tekrar tekrar bakarak. Ya da ben nerde hata yaptım diyerek, konuya tekrar çalışabilirsin..
0|1
0|0
Gizli Üye
3 gü
Önce konuyu çok iyi anlamak gerek. Konuyu anladığın zaman aradan çok geçmeden o konu ile ilgili pekişmesi için 2 test sorusu kadar soru çözülmeli. Ardından o gün içinde o konu birkaç kez hızlı hızlı göz tekrarı ile tekrar edilmeli. Diğer günler soru-tekrar, soru-tekrar şeklinde ilerlemelidir. Bence çalışmam budur.
Ben önce o konu ile ilgili video izliyorum. İzledikten sonra soru çözmeye başlıyorm. Eğer çözemiyosam farklı kanaldan izliyorum. Böylece konuyu anlıyorm. Ben buna ders çalışmak diyorm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Evet başta yanlış çizebilirsin ama pes etmeden devam edeceksin. Yanlış yaptığın sorulara tekrar tekrar bakarak. Ya da ben nerde hata yaptım diyerek, konuya tekrar çalışabilirsin..
tamam işte çalışmaktan kasıt ne yani konu videosu soru ne işte o çalışmak kelimesinin altında ne var yani