İş goruşmesine gittim beni yakında çagıracaklarini söylediler lise mezunuyum kasiyerlik ve işleri öğretiyorlarmi daha önce çalışan oldumu? Nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Teşekkür ederim biraz oyle yerlerde utanıyorum ama çalışmak istiyorum o korkuyu yenmek istiyorum
Anlamadim
O takma ad
Hayır
Hiç çalışmadım
Lise mezunuyum
Biraz zor alıyorlar bende lise mezunuyum tecrübesizim bu sektörde kendi bölümümde çalıştım 2 aya yakın sadece birde staj vardı 4 senedir başvurmadigim yer kalmadı almıyorlar araya yakınımızıda soktum almadı
Ama umudunu yitirme yinede başvur olmadı üniversite sınavına girersin
Anladım markete başvurarim ozaman
Üniversiteye giremem derslerim kötü tutaramadim zaten
A101 olabilir bim falan ama derslerim kötü diye vazgeçme belki bu sefer olucak kendine güven ve çabala bak ben 24 yaşına giricem hala pes etmiyorum
Haklısın ama annem okumazsin diyor git çalış a101 e giderim teşekkür ederim desteğin için
Valla benimde annem zorlama diyor ama ben dinlemiyorum rica ederim umarım hakkında hayırlısı olsun güzel bir işin güzel bir mesleğin olur ömrün boyunca yüzünden gülücükler eksik olmasın ❤️
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettin mesajınla seninde en hayırlısı ve inşallah sende istediğin yeri kazanıp okursun istediğini seninde ömrün boyunca yüzünden gülücükler eksik olmasın inşallah ❤️
Çok teşekkür ederim inşallah 🌹
Çalıştınmı
evet birçok mağazda çalıştım genelde reyonda başlatırlar tecrübesizleri sonra sırayla belli dönemlerde farklı departmanlara geçirirler
Anladım teşekkürler nasıl davranmalıyım peki ilk iş tecrübemde
sakin kal heyecanlanma bilmediğin için korkma veya çekinme öğrenmeye çalış hata yapmaktan korkma sabrını koru çünkü sabrını denicek müşteriler ve yöneticiler
Teşekkür ederim:)
rica ederim
Guzel noldu
Fizik önemli
Kızım dinleme şunu adam yvşkk. Sende güzel noldu demişsin Allahım...
@Aslaniçee_ Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun terbiye yoksunu?
Tamam benim için kavga etmeyin dkgjdkfjdj
Hadi ordannn terbiye verecek en son kişi sensin emin ol😂
Hayır şuna bak ya 2 gram aklıyla laf sokuyor utanma yok ki
@Aslaniçee_ İşine bak işine önüne gelene de böyle hakaret etme pişman olursun
Noluyor ya sapıkmısın sende bende iyi niyetle dedin zannettim
Yaran var dimiiii hadi naşşşş
@Aslaniçee_ İşine bak
Sen kime diyorsun ya bana mı söylüyorsun? @prensesselif
@Aslaniçee_ işsiz ya yol al
Ben soru sordum niye boyle tepki verdinizki konuyla alakasız
Ya kızım saf olma yaa. Böyle tiplerin amacı cinsellik. Hepsi abazan bunların gören sancak Adam gibi Adam hepsi. Sanan ulannn kızın fiziğinden? Amıkkkk!!!
Ben sana insan gibi birşey söyledim dikkat ederler fiziğe diye bu işsiz de laf sokuyor saçma sapan
Hahahahaa cidden tam işsiz bu ya 😂
Hemen yüzde 90 kıvır hayvannnn
@Aslaniçee_ bak biraz daha hakaret edersen yargı ya taşırım canımı sıkma benim insan gibi konuş
Öyle hesabı kapatıp kaçarsın işte 😂
Haydaaa tamam uzatmayalım konu kapansın
Ne haydası ya ben insan gibi yorum yapıyorum gelmiş hakaret ediyor görmüyor musun