Bana yardım edecek yol gösterecek kimse olmadı dershaneye gitmedim ilk 3 sene çok çalıstım sırf calışmak için 6'da uyandım. Barajı dahi gecemedim. Kitaplarda eskiydi abiminkilerdi telefon yoktu youtube yoktu 4. Sene telefon alındı ama aldıgım puan 240 tı😢7. Kez gircem ama bana yardım eden kimse son 3 sene çalısmadan girdim. Dersten kopmaya başladım. her gün aglayan biri oldum. şu an mutsuzum şimdi herkes uni. Okumak zorunda degil diceksiniz ben doguda yasıyorum ailem bir yerde calısmama izin vermedi. Güzel yorum yazın kırıcı olmayın
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
56Elinde bazı imkanların varken özellikle de sağlık. Okumanı tavsiye ederim. Alışacaksın ders çalışmaya videolar izle , testler çöz. Eğer ki test konusunda sıkıntı yaşıyorsan inan ki nerde olursan ol göndertirim. Eğitim kurumlarımızdan gelen kitapları eline ulaştırmak isterim. Yeter ki içinde aydınlık bir ışık göreyim , mutlu olayım. Umarım dediklerimi anlamışsındır
Saygılar 😇
Okul oncesi ogrtmnligini istiyorum
Kpss de var işin içinde atanmak için.
Ne koçu?
Ç değil 36 yas
İnda
Var
Benim bolumumde
Hangi bölüm aceba?
daha önünde sağlıklı yaşayacağın 30 yılın olacak
Olur
mesaj at bana öyleyse
24
Okumanın yaşı yoktur açıktan bile okuyabilirsin hiç pes etme çok çalış gerekirse o kitapları ye eminim ki yapıcaksın
Matematik temelimde yok olusturmaya calışıyorum
Antrenmanlarla matematik çözdün mü
Evet 13. Güne kdr simdi temel kvramdayım
Tamam onları yala yut o temelini atar zaten istersen bana yazabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
Istek attim