Bütün mühendislikler İnşaat mühendisliğinin türevidir. İnşaat mühendisliğinde her türlü teknoloji kullanılır
Soran
1 gü
Abicim ASELSAN roketsan Vs bunlar inşaat mühendisi almıyor ki elektrik elektronik mühendisi alıyor inşaat mühendisi elektronik mühendisi kadar teknolojik olamaz ki
Soran
1 gü
İnşaat mühendisi makina mühendisi ve elektronik mühendisi gibi bilimsel olacağını zannetmiyorum inşaat mühendisi robotik yapamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Başarabilirim evet ama hangisi daha iyi yani teknoloji seven biri için
Yani daha çok teknoloji
Elektrik elektronik yazılım ile çok bütünleşmiş bir bölüm ve her geçen gün daha gelişiyor
Yani ben yazılımdan ziyade
Genel olarak elektrik elektronik diyorum cihazlar vs devreler
O zaman direk elektrik elektronik mühendisliği
Yani yazılım okumak istesem asla elektrik elektronik seçmem
Elektronik yazılımsız olmaz ama haberin olsun
Elektrik elektronik gayet bilimsel bir bölüm demi o zaman bunu secem
Tabiki de bilimsel bir konu. Çok geniş alanları var
İnşaat dahil birçok iş alanında teknolojinin olduğu her şeyde elektrik elektronik iş yapar dimi makineden daha teknolojik duruyor
Evet. Aslında iş imkanı en yüksek mühendislik İnşaat mühendisliğidir. Bunu da belirteyim.
İnşaat mühendisliği modern bir mühendislik değil ki
Teknoloji seven birisi inşaat da ne yapsın 😃
Bütün mühendislikler İnşaat mühendisliğinin türevidir. İnşaat mühendisliğinde her türlü teknoloji kullanılır
Abicim ASELSAN roketsan Vs bunlar inşaat mühendisi almıyor ki elektrik elektronik mühendisi alıyor inşaat mühendisi elektronik mühendisi kadar teknolojik olamaz ki
İnşaat mühendisi makina mühendisi ve elektronik mühendisi gibi bilimsel olacağını zannetmiyorum inşaat mühendisi robotik yapamaz
İş imkanı en çok olan mühendisliktir inşaat mühendisliği. Makina ve elektrik mühendisleride baraş yapamaz, köprü yapamaz ona bakarsan
Tamam da teknoloji diyorum
Mühendis olduğunda anlayabilirsin beni ancak.