Siz ve diğer 99 kişi bilinmeyen bir gezegene düştünüz. Bu grubun liderisiniz ve herkesi birlikte çalışması için organize etmeniz gerekiyor. Nasıl hayatta kalıyorsunuz? Ödev için bana bu konu ile olay örgüsü lazım yarım eder misiniz?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1099 kişi ile birlikte dünya benzeri bir gezegene gidiyorsun ve sen lidersin diğer 99 kişiyi kordine edip bir yer kurman gerekli yarım sayfa kadar bir hikaye gerekli bu konuda nasıl bir yönetici olurdun neler yapardın
Dünyaya dizideki gibi, bir makineyle inmiş olmak lazım değil mi? Parçalarını kullanarak ulaş parçaları metal parçaları vs kullanarak yatabilecek yerler yapılmasını söylerdim. Ufacık gececik metal parçalarıyla da av malzemesi bir çeşit silah yapılmasını söylerdim gruplara ayirirdim madem 99 kişi gruplara bölerim. 5-6şar kisilik birkaç grup kurarım birini ateş yakmak için çalı cirpi toplamaya birini yiyecek meyve türü şeyler bulmaya birini şu kaynağı bulmaya gönderirdim kalanları da ikiye böler ve bir kısmının toplanılan parçalarla korunup uyuyabilecekmiş çadır veya kalacak yerler inşa etmesininsoylerdim diğer yarısı ise av aletleri ve silah benzeri şeyler yapmasını söylerdim av malzemesi yapanlardan yine 5-6 kişi seçer yiyebilecekleri bir hayvan avlamaya yollardım. Ilk başta bunu yapardım benimle birlikte birkaç kişi de kurduğumuz kampın etrafında nöbet gezerdi. Şimdilik aklıma bu geliyor
Yardımın için çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm ne demek 🌺
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!