Bu ülke hiçbir zaman gelişmicek günde 70 ilana başvuruyom, çagrıyorlar almıyorlar her birine 10tk yol parası veriyom.
Aylık giderim iş aramaya :700tl buldu.
Esnaf kız çalıştıralım müşteri çeker die erkek almıyor!
Evime kargo bile kız getiriyor, yemek sipariş veriyom kız getiriyor.
İş ilanı arıyom kardeş bize dişi lazım erkek çok diyor.
Yaşamaya ölek Vlla patladım en sonunda böyle.
Kardeşim ben çalışmayı çok istiyom ugraşıyom iş arıyom işe alan yok. Sonra issiz çok. Reyiz çok yaşa beyaz sarayda 😠
Aylık giderim iş aramaya :700tl buldu.
Esnaf kız çalıştıralım müşteri çeker die erkek almıyor!
Evime kargo bile kız getiriyor, yemek sipariş veriyom kız getiriyor.
İş ilanı arıyom kardeş bize dişi lazım erkek çok diyor.
Yaşamaya ölek Vlla patladım en sonunda böyle.
Kardeşim ben çalışmayı çok istiyom ugraşıyom iş arıyom işe alan yok. Sonra issiz çok. Reyiz çok yaşa beyaz sarayda 😠
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Aynen, bide cumhur başkanı el atacak adam anca konuşuyor başka bişey yok.
Belki birazcık ırkçı konuştum kadınlar çalışsın güzel bişey ama, Herşeye kadın istiyorlar müşteri çeksin, diksiyonu düzgündür die. Bildigin sizi adam pazarlıyor vucudunuzla ülke bu duruma geldi. Allah aşkına yemek getiren kadın kuryecimi olur. Kadın konuşmaya utanıyor yemegi bırakıp kaçıyor resmen. 😂
İronim anlaşılmadı sanırım. Türkiye'de kadın kurye sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hep erkek alıyorlar. Sen cinsiyetinden dolayı değil, vasıfsız olduğun için iş bulamıyor olabilirsin.
Bu arada ben de iş bulamıyorum pipim var da benim haberim yok herhalde dallama.
İşsisiz kaç aydır ziken böyle düzene
Bak askeri ücreti geçtim 3000 TL az da olsa hadi neyse lan bari iş bulak bu nasıl ülke açlıktan geberip gitcez.
Yok aynı durum işte ne halt edicem bilmiyorum her yer kapalı kaç yere sordum yok çok bunaldım gelecek kaygısı beni bitirdi
Knk bak şöyle söyleyim 3000tl adam senden 7000tl lik iş istiyor. Askeri ücrete deneyimli kişimi olur kardeşim. Ben yol parası verip Red yemekten bıktım kafayı yicez yakında neyse. Kadınlar kusura bakmasın hep kadınları aldıgından ırkcı olcam yakında
Saol teşekkür ederim. Şubatta bakıyım da olmassa agır sanayiye gircem yapacak bişey yok