Malum pandemi yüzünden evler okula ve ofise döndü. Derse ya da sinava bir iki dakika kala uyanmalar. Sınavlarda kopyalar.. Yataktan çalışmalar derken epey düzen değişti. Uyurken ve uyanırken laptop hep baş ucumda. Sizin hayatınızda neler değişti peki:)
Uzaktan çalışma ya da online eğitim hayatınızı nasıl etkiledi?
10
4
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
CieloStellato | Eğitim & Kariyer konusunda 278 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Online eğitim ve çalışma adaptasyonu, herkeste olduğu gibi benim için de zorlayıcıydı. Yeniliklerin ve dijitalleşmenin yaygınlaşmasını, inovasyon çağına adapte olabilme becerilerini herkesin kazanması gerektiğini desteklesem de; çok sıkıntı yaşadığımı inkar edemem.
Öyle ya da böyle alıştık, her zaman dediğim gibi en önemli şey sağlık. Şartlar normale dönene kadar böyle devam edeceğiz, yaptığımız iş/derslerden maksimum verim alabilmek için çabalamamız gerekiyor.
Online eğitim dedin kalbimden vurdun Gerçekten zor.. Öğrencilere bir şey katamıyoruz , Web tasarım öğretmeniyim Pcden anlattığım kadarıyla , uyguladığım kısmıyla anlıyorlar ama öğrencilerden aynı performansı almak zor olabiliyor. Katılım desen az.. Sunucuya bağlanılamıyor bazen sıkıntı olabiliyor. Öğrencilerin dersi dinleyip dinlemediğini anlamak çok zor.. Her birine kamerayı aç sesi aç diyemeyiz elbette ders saati geçiyor bu sefer zaten 2 saatlik bir eğitim söz konusu. Ne olacak bilmiyoruz.
Sizin alanınız için gercekten daha zor.. Öğrencilere yeterli kadar katkıda bulunamamaktan duyduğunuz üzüntü de ne kadar sorumluluk sahibi oldugunuzu gösteriyor. Insallah kisa surede biter bu pandemi.
Auxerre | Eğitim & Kariyer konusunda 434 görüş paylaştı.
Master
1 ay
10 aydir evden calisiyorum ben coks evdim daha rahatim hatta boyle devam etsin acikcasi kafamin guzel oldugu gun ise gitmek zor geliyordu zaten simdi bi taraftan viskimi iciyor gonderilen projelerimi cizip yolluyorumlanet toplantilara goruntulu katiliyorum tabi ki esofmanimla... ama bazen ofisi ozlemiyor degilim ararisa dovdugum elemanlar vardi ozlyor insan bazen...
Olumlu yönde etkiledi. 100 yıl öncesinin eğitim sisteminde kitaptan okuyabileceklerimi dinlemek için İstanbul trafiğinde saatlerimi harcamıyorum. Dersi bir köşede açıp verimli işlerle uğraşıyorum. Sınav sorularını yapabiliyor muyum - Her zamanki gibi Bende bir üstünlük yok - birilerinde gereksiz yetersizlik var.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş