Koronaya yakalanan kişi muafiyet sınavına girebilir mi?
10
3
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Askiyasamak | Eğitim & Kariyer konusunda 2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Merhaba, sınav online şekildeyse sınavı evinizde yapabileceğinizden dolayı koronoya yakalansanız bile muafiyet sınavına gidebilirsiniz. Hes kodu veya korona olup olmadığınızın önemi toplu bir yere gireceğiniz zaman, seyahat edeceğiniz zaman ya da bir sınava gireceğiniz zaman önem kazanıyor. Ancak test yaptırmakla meşgul olduğunuz ya da o gün için rahatsız olduğunuz için hastaneden rapor almanız takdirde mazeretli kabul edilebilirsiniz ve size bir mazeret sınavı yapılır. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
SezaiOnline | Eğitim & Kariyer konusunda 291 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
öncelikle geçmiş olsun. sınav yüz yüze ise bir ihtimal giremezsin. ama sınav online ise ve sınava giremeyecek kadar kendini kötü hissediyorsan ve bunu belgeleyebilir veya ispat edebilirsen mazeret sınavına girebilirsin. keyfi bir durum değilsin.
Merhaba Online da böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sen işin varmış doktora girmişin bu mazeret olarak kabul edilmesi gerekiyor doktora gittiğine dair belge yaz ya da valiliğe git konuş dilekçe ber çok geçmiş olsun.
1|0
0|0
Meftun007 | Eğitim & Kariyer konusunda 60 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Yeterli bir mazeret sayılmayabilir ya. Geçmiş olsun 🌼
1|0
0|0
bunasııladam | Eğitim & Kariyer konusunda 939 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evet mazeret olur dilekçe yaz ek kısmına korona testini koy tamamdır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş