Alamanca nasil ogrenebilirim?

- Dışlamasa bile insan ister istemez merak eder be konuşuyorlar açıkçası Almanya'da yaşamış Türkler hep havalı görüldü ama ben öyle düşünmüyorum çok basit insanlar gibi geliyor bana kendi toprağın vatanın gibisi var mı
Neyse konu buralara nasıl geldi 😅 anladığım kadarıyla konuşulanları anlaşan da yeter bunun için ileri bir seviyeye ihtiyacın yok internet üzerinden bile öğrenebilirsin 😊0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
52- Almanca en kolay dil be ama tek sorun almanca olsa keşke pardon ALAMANCA 😂😂😂😂0|00|0
Dili başka dillerle kıyaslamamalısın ona bakarsan türkçe den daha zor dillerde var ama bu türkçe yi basit bir dil yapmaz veya o yörede büyümüş insanlar için bu dili konuşmak çok zor olmaz
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Ben almancanın kolay bir olduğunu söylüyorum 2 ay kursuna gittim oldukça kolay olduğunu gördüm daha sonra üstüne düşerim dedim bıraktım bana kolay geldi size göre zor ve kurallı olması neni alakadar etmez hanımefendi
Bir dilin kolaylığı benim veya sizin öğrenme hızınıza göre değişmiyor siz biliyorsunuz diye anında kolay bir dil olmuyor, ki almanca ve türkçe farklı dil ailelerinden bu yüzden bizler için ayrıca zor olabiliyor.
Niye bişey anlatıyorsam evet aynen sensin bilgesin dahisin bi kanalın var mı ders alalım
Ben burada sizin yanlış bildiğiniz bir şeyin doğrusunu söyledim sadece dahi olduğumu asla iddia etmedim. Ancak siz hatanızı bile kabul etmiyorsunuz ve artı olarak benimle dalga geçiyorsunuz yazık cidden
Hanımefendi bakın dil bana göre kolay banane diğerlerinden bana kolay gelmiş öyle düşünmüşüm böyle kabul etmişim doğruysa bana doğru yanlışsa ne tesadüf bana yanlış niye bu çsba?
Farkında değilsiniz sanırım ama siz burada bir kişinin sorusuna yanıt verdiniz bu yüzden dediğiniz şey sadece sizi değil başkalarınıda etkiliyor
Ben böyle dedim diye cümle alem almancanın kolay olduğunu bilinç altına işleyecekse bu onların sorunu
Elbette birinin okuduğu şeye anında sorgulamadan inanması yanlış bir şey araştırması lazım ancak sizinde bunu hesaba katarak elinizden geldiğince doğru bilgi vermeniz lazım
Niye ben insanların iyiliğini dişünmek zorunda mıyım herkesin beyni var sizinde dediğiniz gibi ben burda güneş sıcak değildir desem insanlar bunu araştıracaklar dığru olmadığını görünce aaa yanlış biliyormuş diyecekler size ne oluyor onu soruyorum
Kimsenin iyiliğini düşünmek zorunda değilsiniz ben size böyle bir şey demedim ancak yanlış bilgi vermemeye dikkat etmelisiniz hayat sizden ibaret değil ortalığı yanlış bilgilerle doldurup bana ne diyemezsiniz
Sen bunun yanlış olduğunu kendi kapasitene göre söylüyorsun yanlış çok sayıda insan onaylarsa yanlış olur sen hariç kimse yorumuma atlamadığına göre senin fikrin de bana göre doğru değil şimdi sessizce uzaklaşır mısın
Ben kendi kapasiteme göre konuşmuyorum sizin aksinize araştırıp ayrıca bilenlerden bilgi alarak konuşuyorum, ayrıca birileri beni savunmadı diye haksız da olmam asla, eğer bir doğru varsa başkalarının farklı düşünceleri bunu değiştirmeye yetmez
Cahilliğinizle daha fazla uğraşamayacağım sizinle düzgün bir şekilde konuşuyorum ama siz ısrarla anlamıyorsunuz ama bu çok normal çünkü bağnaz insanların genel özelliğidir bu
Yav sananeee sana batan bişey var mı bana kolay bir dil sana zor olabilir araştırmalar beni ilgilendirmez saatlerdir aynı şeyi söylüyorum haleen devam ediyorsun sanane gerçekten sananeee önce uyardın bana göre böyle olduğunu söyledim saygı duyacaksın ve suscaksın bık bık kafa ütülemenin alemi yok var mı yok sus ve git yorumumdan
Yav sananeee sana batan bişey var mı bana kolay bir dil sana zor olabilir araştırmalar beni ilgilendirmez saatlerdir aynı şeyi söylüyorum haleen devam ediyorsun sanane gerçekten sananeee önce uyardın bana göre böyle olduğunu söyledim sayhı duyacaksın ve suscaksın bık bık kafa ütülemenin alemi yok var mı yok sus ve git yorumumdan
Size cevap vermek istemiyorum çünkü bir bağnaz ile konuşup kendimi küçük duruma düşürmek istemiyorum ama sizin düşünceleriniz o kadar cahilceki cevap verme zorunluluğu hissediyorum, burası yoruma açık bir site eğer kaldıramıyorsunuz asıl siz gidin, bana batan şey ise kendi doğrularınıza başkalarınıda çekmeye çalışmanız diğer insanlarında sizin gibi olmasını istemeyiz. Ayrıca size hiçbir saygısızlık yapmadım aksine siz bu iğrenç üslubunuzla bana saygısızlık yapıyorsunuz, bu saçma iftirayı atmak yerine ilk önce kendinize bakın
Senin sorunun mu var kimseyi bi yere çektiğim yok da algı problemin beni çok boğdu biliyor musun şu kadar cümle arasında anlayabildiğin tek şeyin cahillik olması ve papağan gibi bağnaz demen bile benim kalemim olmadığını gösterir sen istediğin kadar yorum yapabilirsin artık cevap verdiğim için kendimden utanıyorum saygısızlık diyor bide senin benim doğrumu yargılaman da saygısızlık gerçekten her kelimen ayrı bir ofyast
Senin sorunun mu var kimseyi bi yere çektiğim yok da algı problemin beni çok boğdu biliyor musun şu kadar cümle arasında anlayabildiğin tek şeyin cahillik olması ve papağan gibi bağnaz demen bile benim kalemim olmadığını gösterir sen istediğin kadar yorum yapabilirsin artık cevap verdiğim için kendimden utanıyorum
Burası bilgini aktarabildiğin bir site ve sen benim doğrum bu diyerek yanlış bilgi sunuyorsun ve bunu ısrarla anlamıyorsun
Bende diyorum ki sanane bitti bu kadar ayrıca ben bilgi vermemişim ki amaç o değil onu bile algılayamamışsın cevap vermek istemiyorum irrite ediyosun elimde olmadan cevap veresim geliyor
Ay allahım senin ilgiye mi ihtiyacın var inatla konuşuyorsun öyleyse özelden yazayım konuşalım ne bu istek böyle sus artık tamam
Savunma banane senin fikrinden ve savunduğundan napayım çerçeveleteyim mi banane yani çok önem arz etmiyor benim için boş boş anlatıyosun
- Gizli Üye1 ayAlmanca kolay ya lisede bile almanca 2. Dil, seçmeli bile değil. Kurallarda kolay. Gute abend0|00|0
- Eşin eğer seni dışlıyorsa almanca öğrenmişsin öğrenmemişsin ne anlamı var? Sen asıl kocanla bunu konuş ve dışlanmanın önüne geç1|00|0
- Turkce yazmayi ogren sen once1|00|1
- Gizli Üye1 ayTürkçeyi öğren önce Alamanca ne mq1|00|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş