Çalışın efendim, elbette bir Türkçe kadar çok çalışmayın lakin yine de çalışın. Din ve Felsede'de konu çalışır iken kavramlara dikkat edin. Felsefe'de her sene Giriş ve Bilgi Felsefesi'nden mutlaka birer sual geliyor. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi'nde ise Hz. Muhammed (sav), Ahlak ve Değerler, Bilgi ve İnanç'tan hemen hemen her sene sual geliyor. Felsede için bende Limit ve 3 D var, Din için bende Ünlü ve 3 D var. Din ve Felsefe çalışır iken paragraf da çalışmış sayılırsınız bence.
@cinnia affedersiniz efendim de sizin yaptığınız davranışın da etik olmadığını düşünüyorum. Siz de araya Arapça ve Farsça sözcükler sıkıştırmışsınız, böyle diyip de aynısını sizin yapmanız ne tuhaf zatıaliye.
Akslfgh anlaşılmamak için zaten. Entelektüel ama yerel görünsün diye. Hz muhammed SAV diye cümle bitirip evli çiftten gözünün önünde ilişkiye girmesini istermiş. Allah duysa çok kızardı 😳
Siz de Arapça kelimeler kullandığınıza göre siz de Arapça kelam ediyorsunuz (!), değil mi efendim? :).
bybetull | Eğitim & Kariyer konusunda 257 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Aslinda ikiside kişiliğin için güzel dersler. Hiç-bir zaman kaybı olmaz ilerleyen hayatında. Tyt için ise çalışmadım ben hiç sınav için sadece okumayı severdim o yüzden sen bilirsin çok az soru çıkıyor.
Netlerin nasılsa ona göre karar ver. Ben birkaç not çıkardım arada onları okuyorum, okul ödevlerini de yapınca yetiyor. Netlerin kötüyse bu derslerden al bi kitap 3n azından.
1|0
0|0
Nightwalk35 | Eğitim & Kariyer konusunda 126 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bu senin din ile ilgili bilgi birikiminle alakalı bir durum. Temelin yoksa çalışmalısın. Temelin varsa ne kadar bilip bilmediğini kendin ölçmelisin. Ona göre çalışıp çalışmamaya karar verirsin
1|0
0|0
bensherlock | Eğitim & Kariyer konusunda 239 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yani genel bilinen şeyleri soruyorlar zaten denemelerde çözeceğin şerler yeter bence.
Sene 2003-2005 din kültürü ve ahlak dersinde oturduğumuz sıraları etrafa çekerek ortada burnumuz kanayıncaya kadar güreşirdik hocada izlerdi ne günlerdi be özledim şimdi anlatınca:) Hocamızı çok severdik ayrıca izin verirdi böyle şeylere :)
Din kültürü ve ahlak bilgisi olarak geçtiği için sadece dindeki şeyler sorulmuyor hoş görü gibi şeylerde çıkabiliyor. Ve mezheplere bak. Birde dinde bazı sorular uzun oluyo bilki kolay olan soru o 🙏
Eğer sınava mf den tm den gireceksen evet zaman kaybı mat çalışmak varken din çalışmak saçma olur. Sızelden falan gireceksen çalışabilirsin yani soru kaçırmamak için
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bence çalışmalısın sonuçta bu derslerde çok etkiliyor sınavda puan olarak getirisi çok fazla
1|0
1|0
Gizli Üye
1 ay
Denemelerde çözdüğüm yeterli gelir zor sormuyorlar zaten genelde paragraf oluyor yorumluyorsun.
dayak atarak ögretmiyorlar zorunlu olarak görülmemeli yaniiii gerektiği için oğreniyorsun ve zaten biraz egitim konusunda kötü bir sistem var farkindayim
@tubaart Bıraz degıl baya kotu bır sıstem var. Ornegın Motor teknısyenı olmak ısteyen ona egılımı olan bır cocugun felsefe ogrenmesı gerekmıyor. yanı ben sısteme karşıyım aslında :D
Bu konuda haklisin 😂 ama yaoacak bisey yok o derse calisip ogrendin oğrendigin biligilere de boş demen üzdü hayatında ilaki katkısı olur senin ilgi alanın olmazsa bile yine de sen bilirsin :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2221Din ve Felsede'de konu çalışır iken kavramlara dikkat edin.
Felsefe'de her sene Giriş ve Bilgi
Felsefesi'nden mutlaka birer sual geliyor.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi'nde ise Hz. Muhammed (sav), Ahlak ve Değerler, Bilgi ve İnanç'tan hemen hemen her sene sual geliyor.
Felsede için bende Limit ve 3 D var, Din için bende Ünlü ve 3 D var.
Din ve Felsefe çalışır iken paragraf da çalışmış sayılırsınız bence.
sual değil soru.
Keşke araya 2 arapça kelime sıkıştırmaya çalışmadan yazsaymış
@cinnia affedersiniz efendim de sizin yaptığınız davranışın da etik olmadığını düşünüyorum.
Siz de araya Arapça ve Farsça sözcükler sıkıştırmışsınız, böyle diyip de aynısını sizin yapmanız ne tuhaf zatıaliye.
@cinnia zaten o arapça konuşuyor çocuk çoğu zaman dediğini anlamıyorum
Akslfgh anlaşılmamak için zaten. Entelektüel ama yerel görünsün diye. Hz muhammed SAV diye cümle bitirip evli çiftten gözünün önünde ilişkiye girmesini istermiş. Allah duysa çok kızardı 😳
Siz de Arapça kelimeler kullandığınıza göre siz de Arapça kelam ediyorsunuz (!), değil mi efendim? :).
Netlerin kötüyse bu derslerden al bi kitap 3n azından.
Cami kuran kursunda hoca güreştirirdi bizi, hatta çocuğun biri güreşmek istiyor diyemiyor benden küçüktü falan masus duruverdim bir fırlattı beni bu 😀
Ogrendigin her ilim senin için baya katkisi olmuştur fakat ne yazıkki neyse :(
@tubaart İş hayatında ınan hıcbır faydası olmadı cunku ezber sıstemı bızdekı
Sadece İş hayatın için demiyorum edindiğin bilgilerden bahsediyorum yani kafası boş bilgisiz biri olarak mi yaşamak isterdin
Öğrendiğim herşey benim için çok kıymetli
@tubaart Kafası boş bılgısız bırısı degılım ama okullarda ogretılen hıcbırseyın duzgun ogretıldıgıne ınanmıyorum. yanı şoyle soluyeyım ben zorunlu bır dersın bır ınsana bırsey ogretebılecegıne ınanmıyorum ezberden başka. yoksa ınsanlar kendılerını gelıstırsınler tabi
dayak atarak ögretmiyorlar zorunlu olarak görülmemeli yaniiii gerektiği için oğreniyorsun ve zaten biraz egitim konusunda kötü bir sistem var farkindayim
@tubaart Bıraz degıl baya kotu bır sıstem var. Ornegın Motor teknısyenı olmak ısteyen ona egılımı olan bır cocugun felsefe ogrenmesı gerekmıyor. yanı ben sısteme karşıyım aslında :D
Bu konuda haklisin 😂 ama yaoacak bisey yok o derse calisip ogrendin oğrendigin biligilere de boş demen üzdü hayatında ilaki katkısı olur senin ilgi alanın olmazsa bile yine de sen bilirsin :(
Pardon boş demedin ama gkkfkfd oyle demis kadar oldun
@tubaart Tamam tamam senı uzmemeyeyım her ders gereklı bızler ıcınnn :p :D
@tubaart hahahaha
ahhddhah neyse😂😂 hayatında başarılar iyi gecelerr
@tubaart nereye kacıyorsunnn :D
Uyku beni bekliyor😂
@tubaart aa pekalaa uzdunn :D
Bir dahaki gecede görüşmek üzere üzülmeyin 😂🤷
@tubaart teşekkurler ıyı gecelerr :D
😊😊🤞👋