Ülkemizde yapılan sınav sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle doğru düzgün ölçme ve değerlendirme yapılmıyor saçma sapan sorularla değerlendiriyorlar. Bugün açıklanan sınav sonucumdan sonra iyice höykelendim👊🏻😑 Mecbur taliplerime bakıcam artık (trolldür ciddiye almayınız bu kısmı).🐣
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
215Kesinlikle öyle haklisin 👏🏻
Haklısiniz👏🏻👌🏻
Tıp okuduğum halde eğitim sisteminden nefret ediyorum
Cok sacma ve zor bi sistem maalesef
Evet çok zor şu anda da biz Tıpçılar zor durumdayız çünkü tıp dersleri yüz yüze görülmeli yoksa hiç bir verimi olmaz zaten normalde de canımıza okuyorlar değişen bir şey yok😂😂
Kpss ye mi girdin
Allah yardımcınız olsun, evet girmiştim girmez olaydim😁
Kaç aldın ki canın bu kadar sıkılmış? Yoksa çalışmadın mı, eğer çalışmazsan asla kazanamazsın
Allleyküm selaaam. Maalesef öyle ne yazik ki
Taliplerini değerlendirirken ortak noktalara bakmalısın bu benden tüyo olsun lazım olur ahah
Istersen zengini ol bu sistemden puan almak zor😑😁
Yok valla eğer iyi bilseydim alırdım 90 😀
Valla sacma sapan sorulardi bence😑
Pekiğ
Aynen öyle maalesef
Benimde puan iyi sayılmaz maaelsef
Maalesef oyle 😑
Maalesef 😑
Bari tutar dalimiz olurdu bu olsaydi
Gecenler de bi arkadasla konusuyorsuk boyle bi konu ona dedimki en azindan nefes almamiza para vermiyoruz hala bedava ne guzel dedim. oglum salak misin herseye yuzde bilmem kac yüz vergi veriyoruz sırf bu havayi soluyup burada bulunuyoruz diye dedi. bana cok mantikli geldi. nefes bile parayla ve hicbir sistemimiz insana hizmet etmiyor. sektorlere hizmet daha cok
Maalesef oyle dünyanin çivisi cikali cok oldu.
Maalesef elimizden bisey gelmiyor
Aynen öyle
Etmeye devamke
👏🏻👌🏻
Aynenn öyle
Ne oldu kız güvendiğin dağlara kar mı yağdı
Güvendiğim dağlar derken ben sınav sonucuma güvenmiyordum ki.
Hayırlısı olsun sıkma canını
Yani sıkmasamda insan şu sinav sisteminin saçmalığına ayar oluyor. Hayirlisi tabi