Interpals bir aralar iyiydi ama çoğu artık kullanmıyor ve bende fotoğraflarlarımı yüklemeye güvenemiyorum. Fotoğrafı olmayana da mesaj atan olmuyor. Kısır döngü😆
Öneris olan var mı arkadaşlar?
Öneris olan var mı arkadaşlar?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1014Kesinlikle, ama yok yani konuşacak biri yok 🤦🏻♀️
Keşkeee. o kadar konuşamıyorum maalesef.
Mesela hangi uygulamalar?
Bu daha çok hangi dili geliştirmek istemenle alakalı..
Ben Rusça için RU ve VK adlı uygulamaları kullanıyorum
Çoğu o niyetle kullanıyor siteleri ve uygulamaları🤦🏻♀️
O da ücretli☹️
Kullanıyorsan ücreti ne kadar aylık?
Kullanmıyom cünkü ingilizce speakingim cok iyi degil 10 dk boyunca sohbet edemem. Ha bu arada efsane cuma indirimi vardı camblyde %60 indirimli alcaksan al
Teşekkür ederimm
Okuduğum için ailem o şekilde çalışmamı istemez.
İyi fikirmiş
Yabancı dil bilen babamız yok ki ondan öğrenelim
Okulda Almanca ve İngilizce ağırlıklı öğreniyoruz 5 saat yabancı dil var 3 saat diğer dersler
Ve istersen Cambridge üniversitesinin kitaplarını alabilirsin 200 -250 TL civarı ben onlardan yapiyom çoğunlukla
Kullanıyorum ama bulamıyorum
kafanı kullanmazsan bulamazsın okuyor musun sen?
Ne alakası var? Karşıma çıkmıyor arkadaş? Kaç insanla konuştum hep andik gundik insanlara denk geliyorum dil öğrenmekten başka her şeyi amaç edinmişler resmen.
Sosyal mecra erkekler için tehlike arz etmeyebilir ama kızlar için bir o kadar tehlikelidir
herkes için tehlike sabittir. Beynini kullan mevzuyu çöz kızım
Dediğine katılmıyorum. Evet beynimi de kullanıyorum çok şükür.
üniversite okudum son 3 yıla kadar 10 yıldan fazla aralarında oldum çok şans var yani özellkle okurken yabancı arkadaş bulmak kolay ayrıca bir deyim var et ete değmeden dil dile değmeden öğrenilmez. Erasmus yapanlar çok mu masum sanıyorsun?
Anladım teşkkür ederim
Var, ama konuşmak istediğim için arkadaş edinmek istiyorum.
Teşekkür ederiimm
Mektup arkadaşı dahi edinebileceğin bir site. Uygulama değildi bundan birkaç yıl önce uygulamasını pek tavisiye etmem sitesi kadar geniş değil. Her ülkeden arkadaş bulabilirsin ama sabır istiyor. Ayrıca resmini yüklemen lazım ki mesaj atsınlar. Yoksa atmıyorlar.
Hımm anladım üye olunabilir o zaman 👍🏻
Evet ☹️
Internet uzerindense yabanci olan birini bul arkadash olarak... Ben ogle iki dil ogrendim rusca ve ingilizce...
Canli olarak bulman daha iyi tabi... Ana dili ingilizce olan biri... Ikinci dili degil
Önerebileceğin uygulama veya site var mı?
Busuu uyguluması var... Adim adim ogretiyo ama dedigim gibi uygulama ve kitaplardan ingilizce ogrenmel zor... mutlaka karsinda konusa bilecegin biri olmali...
Takip at bana bende kitaplar var ama yorumda foto atamiyorum... Resimlerini atayim sana
Ana dili ingilizce olan birinden yanlış bilgiler öğrenmezsin o yüzden. İyi bir şekilde ingilizce bilen bir Türk görmedim ki onunla konuşayım.
Sen ana dil gibi İngilizce konuşacağını mı sanıyorsun peki?
Cdm Yılmazın bu konudakü sketchi şakayla karışık gerçek. Bence bir izle.
Hayır, zaten benim amacım benimle konuşurken yanlışlarımı düzeltecebilecek biri. Ana dilim gibi konuşsam zaten ihtiyaç duymam. Yanlış anlaşıldım sanırım.
Yok ya