Önce bi oku sonra önemli gördüğün yerleri not al , not alırken insanlar her şeyi yazıyor böyle not alınmaz sana bi şeyleri çağrıştıracak şekilde önemli gördüğün yerleri not almalısın
Ben her şeyi yazmıyorum okuyorum, dinliyorum sonrasında kendim uygun bir cümle oluşturup onu yazıyorum. Bazen soru çözümlerinde her şeyi yazıyorum şunu şöyle yap bunu böyle yap gibi.
:) ben hazırlarken eğleniyorum annemde fırça yiyorum ama olsun sana tavsiyem renga renk olsun kağıtlar görsel açıdan çok dikkatini toplamana yardımcı olur
eğlenceli hale getirmek güzel bi önerim daha var aslında konuları tekrar ederken sesini kayda alıp geceleri uyku sırasında dinleye bilirsin bir hocam önermişti ben denemedim ama denemek istersin belki
Temeli en iyi şekilde öğreniyorum hatta konuyu birkaç hocadan dinleyip farklı şekillerde öğreniyorum ama dediğim gibi zor sorulara gelince ne yapacağımı bilmiyorum sorunun çözümünü izleyince acayip basit geliyor ama o ilk başta nedense olmuyor
Hmm. Çok oldu üniversite sınavına gireli. Benden sonra kaç sistem sevişti sayamadım. Matematikte not alınmaz ama. Bol bol soru çözmen lazım konuyu dinledikten sonra
Hayatımda problemler olduğu için pek düzenli çalışamamıştım sonlara doğru çalıştım Türkçe edebiyat tarih falan tek tük yanlışım çıktı ama matematik bölümünde boşum çoktu önemli olduğu için bu sene ona ağırlık vermek istedim. Temelim falan yok lise hayatım karışık biraz o yüzden en temelden alıp ileri seviyeye ilerliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
28Ben her şeyi yazmıyorum okuyorum, dinliyorum sonrasında kendim uygun bir cümle oluşturup onu yazıyorum. Bazen soru çözümlerinde her şeyi yazıyorum şunu şöyle yap bunu böyle yap gibi.
Evet şu an kafamı kaldırınca benim de öyle 😄
:) ben hazırlarken eğleniyorum annemde fırça yiyorum ama olsun sana tavsiyem renga renk olsun kağıtlar görsel açıdan çok dikkatini toplamana yardımcı olur
Evet birsürü renk renk kağıtlarım var onun haricinde kendim normal kağıtlara not tutuyorum yanına hoş şeyler çiziyorum güzel dursun diye 😄
eğlenceli hale getirmek güzel bi önerim daha var aslında konuları tekrar ederken sesini kayda alıp geceleri uyku sırasında dinleye bilirsin bir hocam önermişti ben denemedim ama denemek istersin belki
Evet altta birisi daha söyledi bunu deneyeceğim teşekkür ederim
rica ederim ne demek inşallah işe yarar
İlk defa duydumm. Hemen indiriyorum teşekkür ederim 🌸
Ne demekk :)
Konu konu ayrı bir formül defterim var yıldız falan yetmiyor bana 😄
O zaman yazarken kendi kendine tekrar edersin 😄
Ediyorum aslında da bazen sorular karşıma gelince tıkanıyorum. Zor seviyeli ve hikayesi olan sorularda tıkanıyorum daha çok
Aslında temeli öğrendikten sonra sorular ne kadar farklı olsada yapabilmen lazım
Temeli en iyi şekilde öğreniyorum hatta konuyu birkaç hocadan dinleyip farklı şekillerde öğreniyorum ama dediğim gibi zor sorulara gelince ne yapacağımı bilmiyorum sorunun çözümünü izleyince acayip basit geliyor ama o ilk başta nedense olmuyor
Beni kimse dinlemez ki kendi kendime anlatsam olmaz mı
olur. hatta ses kaydını al gece uyumadan önce dinle.
Deneyeceğim teşekkür ederim 🌸
Matematik 😢
Ne için? Ne sınavı var? Vize final falan mı?
Yks
Yks ne?
Üniversite sınavı
Hmm. Çok oldu üniversite sınavına gireli. Benden sonra kaç sistem sevişti sayamadım.
Matematikte not alınmaz ama. Bol bol soru çözmen lazım konuyu dinledikten sonra
Çok soru çözüyorum da bazı yerleri not almam lazım illaki
Normal deftere yaz bence. Not tuttuğun bi defterin olsun. Ama düzenli yaz sonra baktığında anlamak için
Normal deftere yazıyorum ayrı olarak bir formül defterim var ona da yazıyorum
Yani yeterki bence. Kacinci hazırlanışın bu?
2.
ilkinde ne oldu?
Hayatımda problemler olduğu için pek düzenli çalışamamıştım sonlara doğru çalıştım Türkçe edebiyat tarih falan tek tük yanlışım çıktı ama matematik bölümünde boşum çoktu önemli olduğu için bu sene ona ağırlık vermek istedim. Temelim falan yok lise hayatım karışık biraz o yüzden en temelden alıp ileri seviyeye ilerliyorum
Ne gibi problemler oldu ki
Hiç
Anlat ya merak ettim bak