Sizce çalışan kadın mı yoksa çalışmayan kadın mı evlilik için daha iyi?
13
24
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
lumos_01 | Eğitim & Kariyer konusunda 103 görüş paylaştı.
Guru
16 gü
Çift nasıl mutlu olacaksa öyle olsun. Çalışıp kendini yinede geliştirmeye Kadınlar var, mücadeleci çalışan Kadınlarda. Evini yuvasına emek ve sevgi veren Ev hanımları kadar yan gel yat Osman yapanlar da.. O yüzden çalışmayan Kadın evi ile daha iyi ilgilenir, çalışan Kadın kendini eğitiyor diye kaideleri yok.
1|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Vildan1903 | Eğitim & Kariyer konusunda 137 görüş paylaştı.
Guru
16 gü
Çalışan kadın👍 evlilik zor benim için, ancak mücadeleye, elini taşın altına sokan adam olursa, evlilik güzel-düzenli olur..
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
cgrrcsknn | Eğitim & Kariyer konusunda 68 görüş paylaştı.
Yoda
16 gü
Okumuştur, kariyeri vardır, saygı duyar ve destek olursun. İlla çalışacak diye bir kural yok. Bunu bizim değil, onun düşüncesi belirler. Yeri gelir sana destek olmak için yapar bunu. Kimi zaman kariyeri için..
Aslında yanlış düşünüyorsunuz çalışmayan kadın yok ki evde duran kadın oturmuyor ki devamlı iş görüyor ama asıl soruya gelirsek bence çalışan kadın daha iyi hem ekonomik olarak hemde piskolojik olarak ama maalesef günümüzde çalışma ortamları çok kötü o yüzden bence ortama göre yapılması gerekiyor
Çalışan elbette. Dolar olmuş 6 tl bu devirde, mümkün olsa yeni doğan bebeği de çalıştırmak lazım. Adam akşama kadar çalışsın, kadın bebeği iki sallasın, iki yemek yapsın. Madem kadın - erkek eşitliğine inanıyorsunuz; buyrun çalışın boş durmayın hanımlar 😀😀😀
Kadınları erkeksileştirmek erkekleri kadınsılaştırmak dönemindeyiz resmen. Eger bir çift evleniyorsa aile kurmak için o zaman kadının görevi çocuklarına doğru dürüst bakıp büyütmek kocasıyla ilgilenmek yaşadıkları yeri yaşanabilir halde tutmaktır. Kocasıda ona ve çocuklarına bakar. Kurbagalarda bile erkekler karısına ve çocuklarına bakiyor yani. Bu yüzden erkek fiziksel ve mantıksal yönden kadından daha güçlü bir bedende meydana gelmiştir zaten. Doğa bunların hepsini ayarlamış kendine göre.
Çalışan kadın daha idarecidir. Helede hem evini yürütüp hem işinde başarılıysa. Sırf bu yüzden şimdiden eve geldiğimde anneme yemek yaptırmam ki ilerde evlenirsem her 2sinide yetişebiliyim. Birazda kişiden kişiye de değişir sanırım bu ya.
Ben her şeyde ortak olunmasını isterim iki tarafta çalışıp eve katkıda bulunmalı iki tarafta çocukla ve ev işleriyle ilgilenmeli kimse bu benim param o senin paran dememeli
Aslında çok değişken bir soru. Uygun şartlar altında yani geniş maddi imkanların olduğu bir durumda çalışmayan eş, çocuklara ve eve daha fazla katkı sağlayacağı için tercih sebebidir.
En İyi Kız Görüşleri