Selam pofuduklarım 💜 Arkadaşımdan örnek vericem. Günlük rutin olarak, banyo yapıyor. Bu doğal bir şey gibi gelebilir. Ama dışarı çıkıp geldiğinde saçını kokluyor, tenini kokluyor. Eğer güzel kokmuyorsa, direk banyo yapıyor. Sabah, öğlen, akşam su kușu. Çok değişik takıntılarıda var. Uzun uzun anlatırdım ama, sıkılabilirsiniz 🙄🙄 neyse.. Var mı banyo takıntılarınız? Ya da çevrenizde değişik banyo yapma takıntısı var mı?
Mümkünse üç günde bir duş almak gerekiyor. Ben haftada 2 kez duş alıyorum. Öyle pek terleyen, ter kokan biri degilim. Kışın haftada 2 kez, yazın da 3 kez falan duş alıyorum. Sıcacık suyu gorunce de cikmak bilmiyorum..
Bana kalırsa öyle her gün duş almak pek de sağlıklı değil. Bu yüzden tercih edilmemesi gerekiyor, özellikle saçların çabuk yağlanmasına sebep oluyor.
Banyo takıntısı birazda temizlik takıntısından kaynaklanıyor olabilir, bendede var her gün banyo yapma isteği ama kendini koklaması da bi çeşit takıntısı, bu durumda ona normal geliyor olabilir kendimden biliyorum yani dışardan tuhaf ya da gereksiz gelen şeyleri kafaya takarım,
Takıntı mı bilmem ama terlemeye tahammülüm yok ve terlediğimse hemen duş alırım. Yazın her gün alırım. Hatta bazen 3 kere aldığım bile olur. Temizlik iyidir 🧼😃
İş den geliyorum ürünü makinaya atıyorum duş alıyorum yarın giyecek kıyafetleri hazırlıyorum yani günlük duş alır kıyafelerimi de günlük değiştiririm 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1110Mümkünse üç günde bir duş almak gerekiyor. Ben haftada 2 kez duş alıyorum. Öyle pek terleyen, ter kokan biri degilim. Kışın haftada 2 kez, yazın da 3 kez falan duş alıyorum. Sıcacık suyu gorunce de cikmak bilmiyorum..
Bana kalırsa öyle her gün duş almak pek de sağlıklı değil. Bu yüzden tercih edilmemesi gerekiyor, özellikle saçların çabuk yağlanmasına sebep oluyor.
Banyo yapmadığım zaman sinirli gergin olurum..
Su kesinti olacak haberini duyunca bile gerilirim
Hijyen takıntım var