Ben duş jelini tercih etmeye başladım gadası. Özellikle Pure Line duş jelini tercih ediyorum. Çünkü;
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar. • Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar. • Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur. • Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır. • Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder. • Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler. • Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir. • Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur. • Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez. • Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur. • İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermiyor. Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jelini tercih edebilirler.
Hiç şampuanla duş almadım. Almam da. Saç için üretilen şeyin cilt için zararlı yanları olabilir. Misal nemlendirici şampuanlar sivilce çkartır. Sarımsaklı vs şampuanlar tüyleri artırır. Yağ arındırıcı şanpuanlar cildi gerim gerim gerer. Vs vs.
önce saca sampuan sonra vucuda sabunlu lıf sonrabır daha sampuan vucuda dus jelı en son saca krem yıne dus jeli.. ha arada sacımıza dus jelı vucudumuza sac kremı kullandıgımızda oluyor.. allahım cıkmıyor sactan o dus jeli:)))
Her daim beyaz veya yeşil sabun. Tepeden tırnağa kadar. Rusya'da yaşarken saçım için şampuan ve krem kullanıyordum suyu aşırı sert çünkü. Yıkamasam saçım daha yumuşak kalır ama kirli de olurdu
En İyi Erkek Görüşü