Son bölümü hariç Lost iyi sayılırdı. Ama iyi yeni diziler de var.
Mesela The Walkinn Dead, Fear the Walking Dead serileri hala devam ediyor ve çok iyiler bence.
Ama genel olarak yeni diziler daha çok efektle süslenmiş ama senaryo anlamında zayıf yapımlar gibi bence de.
Sanırım dünyada eğitim seviyesi düşüyor, doğal olarakta insanlar detaylı şeyleri anlayamıyorlar ve diziler de daha kolay anlaşılacak şekilde yapılıyor olabilir.
Ama bu tip bir şey ile ilgili kesin konuşabilmek için yeni çıkan bütün dizileri ve eski dilerin de tamamını izleyip karşılaştırmak lazım.
Yanlız şu bir gerçek, sadece diziler değil eski filmlerde çok daha kaliteliydi.
Mesela ilk çıkan Alien serisi mükemmeldi ama sonradan çıkanlar o kadar başarılı olamadı. Yeni çekilen bilim kurgu filmleride hiç bir zaman o kalitede ve zihni yoracak detayda olmadı.
Ben böyle 5-10 sezon süren yabancı dizileri izleyemiyorum o kadar vaktim yok bir kere lost'u da sırf o yuzden izlemedim. Dizi dedigin max 100 bölüm olucak tabii konusu güzelse ve sürükleyiciyse. Senaristler güzel senaryolar yazamıyor demek ki artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
104Mesela The Walkinn Dead, Fear the Walking Dead serileri hala devam ediyor ve çok iyiler bence.
Ama genel olarak yeni diziler daha çok efektle süslenmiş ama senaryo anlamında zayıf yapımlar gibi bence de.
Sanırım dünyada eğitim seviyesi düşüyor, doğal olarakta insanlar detaylı şeyleri anlayamıyorlar ve diziler de daha kolay anlaşılacak şekilde yapılıyor olabilir.
Ama bu tip bir şey ile ilgili kesin konuşabilmek için yeni çıkan bütün dizileri ve eski dilerin de tamamını izleyip karşılaştırmak lazım.
Yanlız şu bir gerçek, sadece diziler değil eski filmlerde çok daha kaliteliydi.
Mesela ilk çıkan Alien serisi mükemmeldi ama sonradan çıkanlar o kadar başarılı olamadı. Yeni çekilen bilim kurgu filmleride hiç bir zaman o kalitede ve zihni yoracak detayda olmadı.
Dizi dedigin max 100 bölüm olucak tabii konusu güzelse ve sürükleyiciyse.
Senaristler güzel senaryolar yazamıyor demek ki artık.
Onu bende bekliyorum ya bi gelemedi gitti tekrar izlicem
Eskiler çok iyiydi