Filme göre değişiyor, kendimi motive etmek istediğim ve kesin ağlarım dediğim filmleri yalnız izliyorum. 😄 Arkadaşlarla sinemadayken başıma gelmişti, Mahsun Kırmızıgül'ün bir filminde ağlamıştım. 😄 Komedi ve dövüş filmleri kesinlikle kalabalık izlenmeli. 🙂
Yanlız ya da az kişi ile çok kişi olunca her kafadan bir ses çıkıyor hiç bir şey anlamıyoruz hiç tadı kalmıyor..😄 Ama evet dediğin gibi komedi çok kişi ile daha eğlenceli oluyor.
Kesinlikle yalnız en fazla 3 kişiyle diğer türlü ben çekemiyorum milletin oynanmasını, koltukları tekmelemelerini, ya da her sahneyi yanındakine sorması ya da açıklamasını ağız sapirtilarini saymıyorum bile
Açıkçası sinema gibi yerlerden çok hoşlanmıyorum ama tabii ki bazı filmlerde sinemada izlemek daha keyifli olabiliyor harici evde leptopun başında pijama ve battaniyem ile izlemek daha güzel oluyor
Dramsa türü kesinlikle yalnız izlemek güzel çünkü ağlarım %99 kimse de ağladığımı görsün istemem. Korku, fantastik, gerilim, aşk, komedi vs. bunlar kalabalıkla izlenince daha keyifli oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2014Ama evet dediğin gibi komedi çok kişi ile daha eğlenceli oluyor.
İnsanlar gülünce daha komik geliyor film😀
Evet birde bazen muthesem espiler yapıyorlar 😄
Sağlam bi komedi filmi çıksada sinemada izlemeye gitsem uzun zaman oldu😀
En son izledigin hangisiydi?
Bu arada fenomen olmuşsun 😄 hayırlı olsun 🎉
Teşekkür ederim ama seni tanıyamadım önceki nickin farklıydı galiba😀
Şey en son dayımlarla beraber hangover izlemiştim kalabalıkta baya gülmüştük sjsjsj
Tanımana gerek yok kaç defa görüş paylasmitim sorunda ondan biliyorum 😄
Rica ederim
Nickim de aynı 😄
Tamamdır o zaman djsjjs
Tamamdir 👍
Teşekkürler geldiğin için..
https://youtu.be/1xRlhUh7rSw hangover bu mu?
😂
Yeapp. Çok güzeldir izlemediysen tavsiye ederim😀
Bu akşam bunu izleyeceğim sanırım 😄
Zach Galifianakisi severim
İyi seyirler şimdiden😌
Teşekkürler 😊
Korku, fantastik, gerilim, aşk, komedi vs. bunlar kalabalıkla izlenince daha keyifli oluyor.
Onun yerini hiçbir şey tutmaz zaten😀