Yaani şöyle bir bakıyorum evet puanı kaç diye ama benim için asıl önemli olan filmin türü ve film zevkine güvendiğim birinin önermesi. Bazen Imdb si yüksek olsa da ben beğenmiyorum, ama çoğunlukla Imdb si 7 nin altındaki filmler iyi olmuyor. Genelde hep 7 üstü izlerim.
yeni çıkmış vizyonda olan filmlerde dikkat etmem çünkü ilk puanlama genelde fanları tarafından yapıldığı için aşırı yüksek oluyor, fakat 1-2 sene sonra o puan daha sağlıklı bir noktaya geliyor. Genel olarak 6 altı olan filmleri izlemiyorum 6 altı olup da iyimiş dediğim film pek çıkmadı...
Çoğunlukla IMDb puanı yüksek olan filmleri izlemek tercih edilse de benim için bu tek başına bir kriter değil. Çoğu zaman popülaritesi yüksek olan filmler bana hitap etmiyor..
Normalde almazdim. Herkesin düşüncesi farkli, ben begenirim o beğenmez normal derdim lakin geçen 6puanlik bir tanesine baktim pişman oldum dikkat etmedigime, rezaletti😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3638İlk gördüğüm sahnede waoow ben bunu izlerim demeliyim. Imbd puanı yüksek diye hiç bir filmi izlemedim.
Ne o surat🙄
Kaç gündür hep benim sorular 😏😏😏
Aşk olsun yavru denk gelmiştir 🙄
Konu beni daha çok ilgilendirir
bazı filmlerin puanı düşüktür ama benim hoşuma gider
bazı filmlerin puanı yüksek olsa da izleyesim gelmez