Bazen insanlar, doğup büyüdüğü ve yaşadığı yerden uzaklaşmak ister. Gitmek ister neresi olursa olsun ama hep ailesini düşünür, geleceği düşünür, nasıl bir insan olacağını düşünür.
Bu filmi seçmemin nedeni çok sıradan bir film olması abartı, pohpohlama, insanların duygularını sömüren bir dram değil bu film.
Başarısızlık , kara, standart bir hayatı hedef alan bir film.Ahlat AğacıEzim, emek ve başarısızlığın en güzel konusunu ele alır film.
Kuyu Paradoksu.
Herkesin hayatında vardır illaki, bir şey üzerine ne kadar çabalarsa çabalasın ya hiç olmayan ya da hep eksik kalan. İşte bu filmde o paradoks kuyudur. Sürekli kazılır uğraşılır lakin su çıkmaz ama kazılmaya devam edilir.
İnsanlar bazen olmayan bir şeyi zorlarsa, gereğinden fazla emek verirse hüsrana uğrar. Tabi bu her kuyu için geçerli değildir.
Türk filmleri Senden bana kalan Aşk tesadüfleri sever serisi 7. Koğuştaki mucize İncir reçeli serileri Evim sensin Sadece sen Unutursam fısılda Bir küçük eylül meselesi Ağır roman Yaşamak güzel şey ... Yabancı dram... Odd Thomas Öldürme zamanı Zaman yolcusunun karısı Benjamin butonun tuhaf hikayesi
Yabancı gerilim Zaman tükeniyor Bad genius Devlet düşmanı Şehrin azizleri 1,2
Benim tavsiyelerim Kelebek etkisi ilk filmi. John Carter 2 dünya arasında Pers prensesi zamanın kumlarina karşı. Yasam şifresi
Yabancı komedi Evde tek başına serileri Afacan Dennis Yalancı yalancı
Komedilerden, Kolpaçino, Hep yek, Cem Yilmaz filmleri seviyorum komik geliyor bana asjdjf Dramda, Ayla,7. kogustaki mucize, Müslüm. İzlemediysen tabi bunları 😂
Türk yapımı filmleri pek izlemiyorum ama Komedi /dram türü Hayat Öpücüğü filmi güzeldi. Sonra Düğün Dernek. Ama asıl yabancı yapım olan Zindan Adası harikaydı. 😃
En İyi Erkek Görüşü