Olmaz mi ablacim, bir cok kisiye onerdim, dur bakim bulabilirsem kopyalayip atacam size de...😅
1|0
0|0
Görüş sahibi
1 ay
Aha buldum vallahi😅
Buyur: - Şu an a kadar ilk defa “favori” filmim diyecek kadar sevdigim bir tane;The Maze runner ( 1. den basla 1-3 serili)
- Taken var (1. den basla 1.3 serili 2. si İstanbul'da cekildi survivor daki avatar atakan da rol aldi Hollywood filminde kotu Adam olarak xD)
- Train to busan (zombi filmi, simdiye kadar izledigim en guzel zombi filmi, makyajindan tut, hareket etme sekilleri kosma, cikardiklari ses falan hersey efsane ya. 2. si yazin cikti o da ayri manyak) Dur bide fragmanlarini atim. Her filmin ilk serisinin fragmani yani ilk filmleri; https://youtu.be/AwwbhhjQ9Xk https://youtu.be/uPJVJBm9TPA https://youtu.be/pyWuHv2-Abk
Zombi expressi izledim bak çok güzeldi 2 defa izledim aşırı iyiydi😊
Görüş sahibi
1 ay
Aynen o manyak bir sey😂onun 2. si cikti yazin biliyormusnuz? Onu da hemen izledim tabi😅 Diger ikiye bakin onlar da cok guzel kaliteli bir film konu olarak oyunculuk falan. Ikinci "taken" olan da seri filmi, onun 2. si İstanbul da cekildi mesela👌😎😅
Train to busan mi? Valla bilmiyom ama bende site cok var ablacim, verim size ordan guzel guzel izleyin, hem o turkce dublaji falan da gerekmiyor ister dublaj ister altyazili izelyin, ben altyazili izledim ama yurtdisinda yasadigim icin turkce altyazili degil tabi... Verim mi site izleyecek?
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten çok sevindim çok istiyordum bunu
Görüş sahibi
1 ay
Rica ederim ablacim lafi bile olmaz🙏😇😅 Olmadi baska yabanci siteler de var orda kendin altyazi ekleyeceksiniz ama, bilmiyorsaniz cok basit nasil oldugunu anlatabilirim. O attigim site icin dedim eger onda yoksa...😇
2. Dk heralde şimdi tv de birşey izliyorum sonra devam edicem😅
Görüş sahibi
1 ay
He oyle mi, dizi izliyorsunuzdur kesin dimi😅😅iyi madem, izlediginizde bi haber verirsiniz o zaman, merak ederim abla, begendiniz mi begenmediniz mi falan🤓🤪
Ya izledim ben hiç beğenmedim 1 den Sonra si öğğhdjfhn olmuş bitirdim ama akşama kadar ancak
Görüş sahibi
1 ay
Izlediniz mi😅degisik dimi biraz 1. ye gore, sanirim biraz editleme sekli, o terk edilmis sehirin icini sonucta bilgisayardan editlediler, ama o iki kiz kardesi bayildim😂😂
Aynen baya kötüydü henüz bitmedi ama sıkılarak izledim güzelim filmin devamı bu olamaz ya ondaki aksiyon bunda sıfır ha o kız kardeşler e bende bayıldım araba kullanması felan aşırı güzel
Görüş sahibi
1 ay
Hahahahaha aynen, soguk kanli yillarin ustasi sanki😂😂bence bir iki sene sonra bir tane daha cikar yenisi
Onları izledim güzeldi başka öner ama liste vardı dimi bakamadım çok uzun ya😄
Görüş sahibi
1 ay
Taken izlediniz mi, the Maze runner’yi da izlediniz yani😅yok ya 3 tane iste, diger ikisi bu dediklerim iste. Ikinci mesajim yani😅 onlara bi goz at valla begeneceksiniz bundan eminim😎😅
yok ya Estagfirullah ablacim, baktiginizda izlediginizde bi haber verin size zahmet, merak ediyom🤓begeneceksiniz bundan eminim ama yinede bilmek isterim😅
Diger linkten devam etmeniz gerek sanirim. Yukardan arama yerinden ismini aratin “peninsula” orda assagda 4 tane farkli link var, farkli bir tane secin sonra taa sona saril iste vardiginiz yere🙏😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
62-Hanna
-John wick
-Mechanic 2
-The purge (1-2-3-4)
-Hot pursuit
-Anna
-Game night
-How ı live now
-Prince of persia : Sand of time
Korku :
-Saw
-Teksas katliamı (1974)
-Çığlık (1-2-3-4)
-13. cuma (1-2-3-4)
-Koleksiyoncu (1-2)
-Wrong turn (2003)
-My bloody valentine
-Tepenin gözleri
-May
-Hostel
-Psycho
-Mezarına tüküreceğim
-3 gün içinde öleceksin (1-2)
-Ölüm günün kutlu olsun (1-2)
-Hallowen
-It (1-2)
-Don't breathe
-Jeepers creeper 2
-Orphan
-Emilié
-Hush
-Funhouse
-Silent hill (1-2)
-Freaky
-Annabelle 3
-Dehşet kapanı
-Ed gein (2000)
-Gerald's game
Bilim kurgu :
-Cloverfield yolu no 10
-Melancholia
-Seven sisters
-Eternal sunshine of the spotless mind
-The platform
-The host
-Lucy
😃 maşallah
Aha buldum vallahi😅
Buyur:
- Şu an a kadar ilk defa “favori” filmim diyecek kadar sevdigim bir tane;The Maze runner ( 1. den basla 1-3 serili)
- Taken var (1. den basla 1.3 serili 2. si İstanbul'da cekildi survivor daki avatar atakan da rol aldi Hollywood filminde kotu Adam olarak xD)
- Train to busan (zombi filmi, simdiye kadar izledigim en guzel zombi filmi, makyajindan tut, hareket etme sekilleri kosma, cikardiklari ses falan hersey efsane ya. 2. si yazin cikti o da ayri manyak)
Dur bide fragmanlarini atim. Her filmin ilk serisinin fragmani yani ilk filmleri; https://youtu.be/AwwbhhjQ9Xk
https://youtu.be/uPJVJBm9TPA
https://youtu.be/pyWuHv2-Abk
Göz aticam teşekkürler
Tamamdir ablacim, begendiginiz varsa soyleyebilirsiniz merak ederim bak🙈😅
Zombi expressi izledim bak çok güzeldi 2 defa izledim aşırı iyiydi😊
Aynen o manyak bir sey😂onun 2. si cikti yazin biliyormusnuz? Onu da hemen izledim tabi😅
Diger ikiye bakin onlar da cok guzel kaliteli bir film konu olarak oyunculuk falan. Ikinci "taken" olan da seri filmi, onun 2. si İstanbul da cekildi mesela👌😎😅
Ya ben onu bekliyordum ama tv de cıktı mi ki
Train to busan mi? Valla bilmiyom ama bende site cok var ablacim, verim size ordan guzel guzel izleyin, hem o turkce dublaji falan da gerekmiyor ister dublaj ister altyazili izelyin, ben altyazili izledim ama yurtdisinda yasadigim icin turkce altyazili degil tabi... Verim mi site izleyecek?
Altyazı li varsa ver valla çok isterim
Buyur abla https://uptostream.com/yqou8v0y5898
Ama normal film izlemek icin bunu da kullanabilirsiniz https://tafdi.org/
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten çok sevindim çok istiyordum bunu
Rica ederim ablacim lafi bile olmaz🙏😇😅 Olmadi baska yabanci siteler de var orda kendin altyazi ekleyeceksiniz ama, bilmiyorsaniz cok basit nasil oldugunu anlatabilirim. O attigim site icin dedim eger onda yoksa...😇
Ya iyiki denk geldin kardeşim inan çok sevindim bakicam şimdi alt yazısı var mı diye 😊
Allah gondermis beni hahaha. O benim attigim ilk, direk filmin kendisi, onda var altyazi. Ben diger yabanci siteler icin demistim
Sevindiginiz cok belli zaten abla hahaha resmen hasret giderdiniz😅
Dalga geçme yaa 😄
Tamam tamam sustum🤐😅Izliyormusunuz bari😅
Evet izliyorum 1. Kadar güzeldir inşallah:)
Guzel ya hatta komik. Iki kiz var abla kardes valla onlarin ikisi psikopat😅😅kacinci dk'dasiniz😇
2. Dk heralde şimdi tv de birşey izliyorum sonra devam edicem😅
He oyle mi, dizi izliyorsunuzdur kesin dimi😅😅iyi madem, izlediginizde bi haber verirsiniz o zaman, merak ederim abla, begendiniz mi begenmediniz mi falan🤓🤪
Ya izledim ben hiç beğenmedim 1 den Sonra si öğğhdjfhn olmuş bitirdim ama akşama kadar ancak
Izlediniz mi😅degisik dimi biraz 1. ye gore, sanirim biraz editleme sekli, o terk edilmis sehirin icini sonucta bilgisayardan editlediler, ama o iki kiz kardesi bayildim😂😂
Aynen baya kötüydü henüz bitmedi ama sıkılarak izledim güzelim filmin devamı bu olamaz ya ondaki aksiyon bunda sıfır ha o kız kardeşler e bende bayıldım araba kullanması felan aşırı güzel
Hahahahaha aynen, soguk kanli yillarin ustasi sanki😂😂bence bir iki sene sonra bir tane daha cikar yenisi
Ilkler iyidir herzaman devamı olsada güzel olacağını düşünmüyorum:)
Bakarim ben ya, zaten izlemeden nerden anlarsin ki dimi. Bide diger iki attigim filmleri de izlemenizi tavsiye ediyom onlarda i na nil maz😂😂
Onları izledim güzeldi başka öner ama liste vardı dimi bakamadım çok uzun ya😄
Taken izlediniz mi, the Maze runner’yi da izlediniz yani😅yok ya 3 tane iste, diger ikisi bu dediklerim iste. Ikinci mesajim yani😅 onlara bi goz at valla begeneceksiniz bundan eminim😎😅
Bakicam bir ara saol zahmet oldu ama 😄
yok ya Estagfirullah ablacim, baktiginizda izlediginizde bi haber verin size zahmet, merak ediyom🤓begeneceksiniz bundan eminim ama yinede bilmek isterim😅
Tamam inşallah izleyince mesaj aticam sana 😊
Hadi bakalim ablacim, sabirsizlikla bekliyom😇
Filmin sonumu izleyemedim yaa açılmıyor şimdi 😓
Diger linkten devam etmeniz gerek sanirim. Yukardan arama yerinden ismini aratin “peninsula” orda assagda 4 tane farkli link var, farkli bir tane secin sonra taa sona saril iste vardiginiz yere🙏😇
2 sinide denedim ama olmadı diğer yer dediğin ona bakayım 😃
Aynen arama kismindan yaz oyle yapin😀
Harika😍