Arkadaşımla film izlemeye karar verdik fakat o vurdulu kırdılı filmleri seviyor biraz, bende gerilim fantastik filmleri seviyorum. Ona göre bir film önerisi yapar mısınız? Teşekküür ederim şimdideeen.💖
Bu biraz göreceli bir durum benim için tarif ettiğiniz gibi bir film size öyle gelmeyebilir her neyse yine de önerimi yapacağım uma beğenirsiniz ben dört numara ve güvenli adaya yolculuk filmini tavsiye ediyorum size 😊
Milletin önerdiği filmlere bakma, bence hepsi kalitesiz. Bir film gurmesi olarak da daha genel boyutuyla söyleyeyim, anladığım kadarıyla sonunda şaşırtan ve süreç içinde psikolojik gerilim olan filmler seviyorsun. O zaman tarayıcından gerilim/gizem filmlerini arat. Ha çok beğendiğin ve öner dediğin bir film var mı diye soracak olursan: İdentity (Kimlik) Zindan Adası Jacob's Ladder (bu bir hayli psikolojik bir film, anlamakta zorlanabilirsin) Hayvan Mezarlığı ( 89 yapımı olan) Altıncı His Saw serisi bir de.
Bunları izle, Netflixci tayfanın önerilerini kale alma. Onların film kültürü sıfır, binlerce filmden rastgele belirledim. İzle, beğenirsen daha da öneririm.
-Don't breathe -Siyah kuğu -Hard Candy -The goodliar (2019) -The purge (1-2-3-4) -İçinde yaşadığım deri -Anna -Flightplan (2005) -A night to regret -İnconceivable -Split -Glass -Greta
Fantastik /Macera :
-Prince of persia:Sand of time -Avatar -Sihirbazlar çetesi 2 -Penelope -Pamuk prenses ve avcı -Yenilmezler -Suicide squad -Yırtıcı kuşlar -Aladdin -Batman v supermen:Adeletin şafağı
kanka sana diyorum lütfen deadpoolu izleyin allahrızası için pişman olucagını düşünmüyorum ve dublajlı filmeleri gerçekten çok kötü yapar bizimkiler ama haruncan yaptı o filmin dublajını ve gerçekten tek dublajını begendim film odur ve dublajlı dublajsız 10 15 kere izlemişimdir gerçekten bıktırmıyor harika izliycekseniz önce altyazılı sonra dublajlı izleyin anlıcaksın dublajını harika yaptıklarını
Odd Thomas Benjamin butonun tuhaf hikayesi Pers prensesi zamanın kumlarina karşı Büyük hazine 2004 yapım. Yargıç dredd 2012 yapım Beyaz Saray düştü Cennet gibi. öfke - chocolate Django Şehrin azizleri 1,2 Kör nokta En uzun mesafe Ölüm yarışı serileri Hepsini vur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
925Bloodshot
Wonder woman
Aquaman
Mumya
Assasins creed
Çin setti
Tarzan
Warcraft
Göçebe
X-men serisi
İkinizin zevklerinin karması bunlar...
İyi seyirler.
Bir film gurmesi olarak da daha genel boyutuyla söyleyeyim, anladığım kadarıyla sonunda şaşırtan ve süreç içinde psikolojik gerilim olan filmler seviyorsun.
O zaman tarayıcından gerilim/gizem filmlerini arat.
Ha çok beğendiğin ve öner dediğin bir film var mı diye soracak olursan:
İdentity (Kimlik)
Zindan Adası
Jacob's Ladder (bu bir hayli psikolojik bir film, anlamakta zorlanabilirsin)
Hayvan Mezarlığı ( 89 yapımı olan)
Altıncı His
Saw serisi bir de.
Bunları izle, Netflixci tayfanın önerilerini kale alma. Onların film kültürü sıfır, binlerce filmden rastgele belirledim. İzle, beğenirsen daha da öneririm.
-Don't breathe
-Siyah kuğu
-Hard Candy
-The goodliar (2019)
-The purge (1-2-3-4)
-İçinde yaşadığım deri
-Anna
-Flightplan (2005)
-A night to regret
-İnconceivable
-Split
-Glass