Bazen sevgili candostlarmız arkadaşlarımız filmler, diziler, kitaplar hakkında spoiler verirler neryse... ister uzun soluklu dizinin finalinden, ister izlediğin filmin sonundan olsun, eğer spoiler alırsan izlemeye devam eder misin?
Spoiler, çekim hataları veya izleyeceğim şey ile ilgili popcorn yayınları asla izlemem. Popcorn yayınların da yapımın nasıl çekildiği ve oyuncu ile söyleşler var. Bana göre bu yayının üzerinde ki büyülü atmosferi bozuyor. Spoiler ise çok ayrı sinir edici bir durum, buna maruz kaldoğımı ve, bu davranışı sergileyen kişinin halini düşünemiyorum çok sinirlenirim kesinlikle
Spoilet veren insanlarin analizine pek guvenmem. En kotu ihtimal spoiler veren kisinin analizinin ne oldugu hakkinda fikrim olur, bundan sonra o kisinin analizine ne kadar guvenmem gerektigi ni ogrenmis olurum.
Benim bir arkadaşım var eee şimdi ne olacak şimdi ne diyecek diye film dizi izlerken sıkıştırıyor. Ben zaten daha önce izlediğim için sıkılıyorum birde o sorunca diziyi birlikte izlemenin anlamı kalmıyor. Bence heyecanını kaçırıyor şu spoilerlar.
Hiçbir diziyi ya da filmi sonu nasıl bitecek diye izlemem. Dizinin içeriği dolu, güzel ve sürükleyici olmalı. Bu yüzden spoilerlara takılmam. İzlemeye devam eder, keyfime bakarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
89En kotu ihtimal spoiler veren kisinin analizinin ne oldugu hakkinda fikrim olur, bundan sonra o kisinin analizine ne kadar guvenmem gerektigi ni ogrenmis olurum.