Benim etkilendiklerim arasında film olarak Ford v Ferrari var, başrollerinde Christian Bale ve Matt Damon var, Christian Bale (batman the dark knight) severlere tavsiyemdir.
Ford ferrariye karşı. Hacı murat tofaşa karşı. Isuzu pikap tüplü tempraya karşı. Evet arabalı filmler hep dikkat çeker. Ama ben adalet peşindeyi unutamıyorum. Son derece zeki ama saf bir adamın bir akşam kapısı çalıyor. E saf ya! Kim o demeden kapıyı açıyor. İçeri dalan iki hırsızdan biri hem sapıkk hem psikopat. Adamın gözünün önünde karısının ve kızının ırzına geçip boğazlarını keserek öldürüyorlar. Olay yeri incelemedeki salağınn teki delilleri kanun nizama uygun şekilde toplamadığı için deliller geçersiz sayılıyor. Adamlar mahkemeden yırtmak üzere. Bizim safın avukatı ise kariyer peşinde. Davayı kaybederse gelecekteki kariyeri için iyi olmayacak. Müvekkili olan safa danışmadan gidip suçlularla itiraf anlaşması yapıyor. Tecavüzcü hırsız arkadaşına iftira atıp ''Ben sadece hırsızlık yaptım. TAcavüz ve cinayeti o yaptı'' diyerek yalan söylüyor. Bu itirafla esas suçlu 6 yıl sadece hırsızlık yapan da idam cezası alıyor. Peki sonra ne mi oluyor? Bizim saf akıllanıyor. O davadan 6 yılla yırtan tecavüzcüyü, o sapığı savunan avukatı, mahkemeye bakan yargıcı, dava dosyasını inceleyen avukat bürosunda çalışan tüm elemanları, adliyedeki çaycıyı, çaycıya selam vereni, o gün oradan uçan kuşu, davayla uzaktan yakından alakası olan herkesi tek tek gebertiyor.
İzlediğimiz dizi filmler etki derecesine göre hafızamızda yer edinir çok etkilenirsek hafızamız onu daha iyi hatırlar az etkilenirsek az hatırlar benim hafızamda kalan diziler ezel, karadayı ve acı hayat, film olarak predatör, evde tek başına ve olur olur bal gibi olur filmi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş