Merhabalar, seviyorum veya sevmiyorum diyemem zaten bu yönetmenin tercihi bunu bizler izleyici olarak anlayamayız. Ama sinir edici bir olay, iki defa karşılaşmıştım bu durum ile, heh tamam katil kesin bu, veya evet suçlu bu adam diye peşin hüküm verdiğimiz zaman, aslın da film de en masum kişi katil çıkıyor genel de. O yüzden kişilere odaklı değil de, filmden zevk almaya odaklı izliyorum ve tahmin de bulunmuyorum öyle daha eğlenceli oluyor tavsiye ederim
Evet severim, özellikle katilin en umulmadık kişi çıktığı dedektif filmleri ve anlatılan olayın rüya ya da hayal olduğunun ortaya çıktığı filmleri izlemeyi seviyorum..
0|1
0|0
Gizli Üye
11 gü
severim ne yaşandı az önce ohaa neler oldu hiç beklemiyordum falan demeyi severim
Hadi yaaa, peki diyelim ki bihter senaryo gereği bir voodoo büyüsüyle dirilip mezarından çıktı. Behlülle yeniden kavuştu. Tam öpüşeceklerken araya reklam girdi. O anda ters köşe bir film çıktı. Hangisini seçerdin? Ters köşeyi mi yoksa behlülün zombi bihteri öpeceği anı izlemeyi mi?
Hadi oradan :D bilirim ben. Aklın gider. ''hiiiii bihter tekrar canlanmış. Hem de zombi olmuş. Behlül de aşkı için vampir olmuş kaçmaz bu diziiii'' diye yapışırsın ekrana :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44ne yaşandı az önce ohaa neler oldu hiç beklemiyordum falan demeyi severim
Hadi yaaa, peki diyelim ki bihter senaryo gereği bir voodoo büyüsüyle dirilip mezarından çıktı. Behlülle yeniden kavuştu. Tam öpüşeceklerken araya reklam girdi. O anda ters köşe bir film çıktı. Hangisini seçerdin? Ters köşeyi mi yoksa behlülün zombi bihteri öpeceği anı izlemeyi mi?
@Cassteall ters köşe olanı tercih ederim
Hadi oradan :D bilirim ben. Aklın gider. ''hiiiii bihter tekrar canlanmış. Hem de zombi olmuş. Behlül de aşkı için vampir olmuş kaçmaz bu diziiii'' diye yapışırsın ekrana :D