Valla Massimo Laura'ya 365 gün yani 1 yıl verdi ama ben adamdan 3 salisede hoşlandım. Aşık olmadım ama. Biraz tipsiz gibi. Irem Derici'de Michele Morrone hastası.
Evet evet kızın peşinde koştu🥵🥵😍🤭Ama yani yinede zorla sahip oldu. Laura Massimo'yu ilkin istemiyordu. Ama sürekli Massimo ile seviştiği için aşık oldu. Tabii buldu iyi sevişen herifi😂😂😂😂Daha sonra hamile kaldı. Evleneceklerdi ama olmadı. Bir kaza oldu öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
54Vallaha iyi sevişiyor😂 aşıkk oldum ben bu adama 😍
Ama kıllı😞
Valla Massimo Laura'ya 365 gün yani 1 yıl verdi ama ben adamdan 3 salisede hoşlandım. Aşık olmadım ama. Biraz tipsiz gibi. Irem Derici'de Michele Morrone hastası.
Kıllar alınır ama adamm🤤😍
Yani. Michele'yi ikna edebilirsen kılları alırsın. Kız instagramına baktım. Kol altı gövde falan hep kıl.😬😬😬😬😬😬
Adamın hareketleri bakışı 😍 insanın böyle bir kocası olacak yeminle 😂
🤣🤣🤣😂Ama düşün bi. Adam mafya ve hem Laura'ya zorla sahip oldu😡
Aynen hareketleri falan cezbediciydi. Hele sevişme sırasında boyun hareketleri🥵🥵🥵😍
Zorla sahip olma tecavüze girer. Bahsettiğim sevmesi kızın peşinden koşması kıskanması😍
şu an gidip filmi tekrardan izleyesim geldi 😂
Evet evet kızın peşinde koştu🥵🥵😍🤭Ama yani yinede zorla sahip oldu. Laura Massimo'yu ilkin istemiyordu. Ama sürekli Massimo ile seviştiği için aşık oldu. Tabii buldu iyi sevişen herifi😂😂😂😂Daha sonra hamile kaldı. Evleneceklerdi ama olmadı. Bir kaza oldu öyle.
Youtube'dan bir kanalda izlemiştim. Hatta sende bak. Filmleri seven biri kanalın adı. Allahım adamı dinlerken gülmekten öldüm😂😂😂😂
Sen kıza ben adama bayıldım 🤤😍
Yaptiklari nasildi
O kısma hiç girme 💥😂
İzlerken etkilendinmi😂
Etkilenmemek elde değil be 🤤🤤
Gelsene konusalim
Sadece agzinin mi suyu akti
Terbiye sınırını aşmaa
Evetmi hayirmi