Film izlemeden duramıyorum <3 :) Dizi ve filmler benim için hayatımın en önemli bir parçası. <3 Kendime getiriyor ve bana moral veriyor. <3 :) Arkadaşlarımla izlerken daha güzel oluyor. Kahve içerken daha çok keyif alıyorum. En çok sevdiğim film Malefizdir. Dizi ise Friends. <3 :)
Güncellemeler:
24 gü
Bugün bana gönderdiğiniz çiçekler için teşekkür ederim <3
Dizi ve film izlemeyi seviyorum. Çünkü ben hayal dünyası geniş bir insanım ve izlediğim her dizi ve filmle hafızama yeni birşeyler katmış oluyorum. Bunları hayal gücümle şekillendirdikten sonra yazma eylemiyle kağıda döktüğüm de oluyor. Kısacası film ve dizi izlemek benim için kendi özgün üretim sürecimin önemli bir parçası..
Dizi film izlemeyi seviyorum film izlemeyi bir tık daha seviyorum çünkü dizi süreleri bazen çok uzun sürebiliyor. Her gün film bakmaya zamanım olmasa bile boş vakit bulduğumda yeni filmler izlemeye çalışıyorum. Yeni film denk gelmezse ya da bulamazsam eski baktığım filmlere tekrar bakabiliyorum.
Sinemaya gitmeden nasıl yaşanır diye düşünürken ne durumlara düştük bende inanılmaz bir film sevdalısıyım hatta film seyretmeyi geçtim yorumları, eleştirilerini bile araştırırım dinlerim dizileri de severim fakat filmlerin yeri ayrıdır.
En İyi Erkek Görüşleri