Dizi izlemiyorum ki sırf yemekte denk geldiğim için survivor'a bakıyorum ona da yemeği yiyene kadar ardından odama kaçar. Tv'yi aslında bir çöp kutusu haline getirmişler de dizi takipçileri farkında değil.
Oldum olası kanal d ve star tv nin dizilerini beğenemedim bana hep vebalı gibi geliyor ama atv ve show tv çok kaliteli dizilerini hep beğenerek izlerdim ama günümüzde hep vurdu kırdı mafya dizileri olduğu için izlemiyorum show tvde de bi tek kuzey yıldızı ilk aşk ve güldür güldür show iyi atvde de beni bırakma güzel fox tv ye hiç değinmiyorum pek doğru düzgün dizileri yok bi de kanal 7 nin hint dizileri güzel
1|0
0|0
Görüş sahibi
24 gü
Bi de show maxte yayınlanan eski diziler cennet mahallesi asla vazgeçmem fatih harbiye gibi diziler
Son 4 yıldır Tv dizisi izlemiyordum. Uzun bir aradan sonra Sadakatsizi izliyorum kaliteli bir dizi. Şunu farkettim eskiden diziler daha iyiymiş rtük çok fazla baskı yapıyor sansür olayı pek olmamış..
Gerizekalılar için yapılmış dizileri mi diyorsun? Sahi akla ve mantığa aykırı olmayan kaç tane dizi var? Görselini koyduğun dizide internette yanlış görmediysem 3 tane kadını götürüyordu?
En İyi Erkek Görüşü