Bir kore dizisini arıyorum. Idol olan bir çocuk ve idol olmak için staj gören bir kızın arasında geçiyor. Kız karaokede birileri ile karşılaşınca çocuk onu korumak isterken kimliği ortaya çıkmasın diye kız uğraşıyor. Diziyi instagramda gördüm ama ismine bakamamıştım şimdi de bir türlü bulamıyorum, bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03Yine de teşekkür ederim.
Neden gereksiz yere yorum yapma gereği duydun mesela? Herkesin her şeyi sorabileceği gibi ben de bunu sordum. İstediğim şeyi sorma özgürlüğüne sahip olduğumu düşünüyorum ve bu özgürlüğümü kullandım. Kurtlar Vadisi'ni de izledim ama yaptığın yorum gereksiz.
Gereksiz değil sanki Korece biliyosun ergen oldugununa yemin edebilirim
Bir Korece biliyorum, iki 21 yaşındayım ve üç izlediğim şeye göre ergen olduğumu düşünmen tam da zeka seviyesi 3 yaşında birine göre.
Korece izleyip eline ne geçiyor acep senin beyin yasini ben soylemiyom ama
Zevk alıyorum kardeşim sana ne? Benim izlediğim şey seni niye bu kadar ilgilendiriyor? Sorduğum soru hakkında bilgin yoksa lütfen fikrin de olmasın. Hayatta hiçbir amacın yok mu da gelip benim sorumun altına saçma sapan bir yorum yapma ihtiyacı hissettin? Herkes sizin sevdiğiniz şeyleri sevmek ya da yapmak zorunda mı?
tamam yapmak zorunda değil evet ben boş biriyim zaten sen dolusun en azından sacma şeyler izlemiyorum
Senden daha dolu olduğum kesin. Kurtlar Vadisi izleyip kendini bilgi birikimi hat safhada zanneden bir insanın izlediğim şey ile ilgili gram bilgi sahibi olmadan saçma demesi ayrı bir ironi.
İroni ironi aynen ben en azından gerçek olan şeyler izliyorum hayatta var olmus şeyleri
Hayatta var olmuş şeyler? Daha izlediğin şeyin ne olduğunun bile farkında değilsin. Hadi bunu geçiyorum benim izlediğim şeyler hakkında da bilgi sahibi değilsin ama fikir beyan etme ihtiyacı hissediyorsun. Seninle daha fazla tartışmayacağım çünkü dengim değilsin. Her şeyi bildiğini düşünen ve farklı görüşlere gram saygısı olmayan insanlar cahil insanlardır. Lütfen daha fazla uzatma, git sen ne izlemek istiyorsan onu izle ve sana bir tavsiye bir daha kimseye sevdiği şeyler konusunda saygısızlık etme yoksa aynı kulvarda yarışmıyorsan hep bir adım geride kalırsın.
Hayirrr ben zaten hep geriyedim bunu demene gerek yoktu zaten sende sen ol kimseye kırıcı konusma tamam mı herkes benim gibi efendi kalamaz
Gayet normal ve düzgün konuştum. Birinin seninle nasıl konuşmasını istiyorsan o şekilde bir karakter çizmen gerekir çünkü insanlar ayna misali aldığını geri yansıtır. Sorumun altına bu kadar gereksiz bir yorum yapmasaydın karşılığını bu şekilde almazdın. Kişisel hayatımda tanımadığım birinin hakkımda yorum yapması ne kadar doğruysa ona verdiğim karşılık da o kadar doğru.
Sana gore doğruysa doğrudur bise demek düşmez bana haklisin diyim ne diyim diyecek bise yok yaptığım yanlıştı ama saka olsun diye dedim belki şakada yaoamadim ama bosver ya simdi konuştukça konusacam seni yormayım
Tc erkek ortalamasına göre iyi miyim diye soran biri mi benim sorumla dalga geçiyor? Tamam.
Vay stalker seni iyi yakalamışsın 😂
Tamam.