Song of the Seaçok tatlış bir film uyumadan önce huzur verir animasyonun tarzı da uwwww çok tatlıKuboçok emek harcanarak yapılmış bir film yapılış aşamasını izleyebilirsinPitch Perfectbu kızlardan birine aşığım ama kim olduğunu söylemiycemPonyo<3küçük deniz kızı ponyooooooo çok tatlıştırBolt<3 <3 <3en sevdiklerimden
Tavsiyem soğuk ve gergin atmosferi ile Tarantino'nun filmi olan The Hateful Eight olur. Film 3 saate yakın süreceği için uyuyakalmamak için biraz erkenden izlemeye başla. Film genel olarak kapalı bir mekanda geçmekle beraber biraz yavaş akan bir film. Fakat kesinlikle geceye doğru uyumadan izlenecek bir film.
Tüh be Soruyu 5 Gün Önce Sormuşsun 😅 ama olsun soru sorudur nasıl olsa sen buradasın dimi Film önerisini bana sor sen Kardeşim film konusunda seni çok güzel yönlendiririm izlediğine de memnun olur bana teşekkür edersin 😉😌 Ben kardeşime hiç kötü film önerir miyim kardeşliğe yakışmaz bu işte Film kalite gerilim zeki Psikopat seri katil filmi İstiyorsan işte sana film zaten The Collector 2009 filmini izlemişsjndir sen Biliyorum ama yine izle her izlediğinde daha çok baglanirsin filme ben defalarca kez izledim bitirdim bu ilk filmini Juan Fernandez Sağolsun O olduktan sonra izlememek elde değil
Sen biraz geciktin redditte dusk till down önermişler ona bakacağım ama jake gyllenhaal çok severim bugün jimmy fallonla olan videolarını izledim hahah filmi yarın izleyebilirim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş