Korkudan yastığa sığınacak kadar olmasa da gerildiğim filmler oldu. Mesela Saw, Korku kapanı, Korku Seansı ve Ruhlar Bölgesi filmlerini sevmiştim gerilimli ve heyecanlıydı. Bunlardan birini seçecek olursam Ruhlar Bölgesi serisini seçerdim.2010,2013,2015 ve 2018’de olmak üzere toplam 4 filmden oluşan bir seridir. 4 filmi de oldukça başarılı, izlemeyen herkes bence mutlaka izlemeli.
Korku kapanı film serilerini izlerken çok gerilim dolu oluyorum. Bazen kapıları kontrol ettiğim bile oluyor. <3 :) Hem heyecan verici hemde altına kaçırıcam diye korkuyorum <3 :) Zaman zaman iğrendiğim zamanlarda oluyor ama gerilim filmlerinde bazen oluyor böyle sahneler. <3 :)
Bu birazda kişinin izlediği filmlerden ne kadar etkilendiği ve normalde çabuk panikleyen biri olup olmadığı ile de ilgili bir durum birisi bir korku filmini izler hiç korkmaz diğeri korkudan o gece yatamaz aslında hepimiz az çok etkileniriz fakat sonuçta bir film olduğunu unutmamak gerek ilk okul yıllarında izlediğim korku filmleri beni çok etkiledi şimdi o kadar olmasa da bazen tek başıma korku filmi izlersem ürperdiğim oluyor
Normalde korku filminden hic korkmam cunki asiri ilgili (!) annem ben 7 yasimdayken bile izlememe izin veriyordu ama nasil oldu kuzenlerle izledigim icin mi bilmem ama Musallat Burak mi ne onun oynadigi (ki turk korku asla sevmem) ben de travma yapti kac yasima geldim halen izleyemem
Lisede iken Saw izlerdik, ondan korkardım biraz. Üniversite de iken de paranormal aktivite izlerdim, o da biraz ürkünç geliyordu bana. Bunlar dışında korkmadım, korkmam. Onları da yapan insan sonuçta, bende bir insanım neden korkayım ki?
Küçükken olmuştu isimlerini hatırlamıyorum ancak yatağın altından canavar çıkmadığını fark ettiğimde saçma filmlerden de korkmaktan vazgeçtim. Şimdi aksine gülüyorum bile. Ghkl
En İyi Erkek Görüşü