Genel olarak polisiye, gerilim ve aksiyon ağırlıklı dizi ve filmleri tercih ediyorum. Şu ana kadar en çok etkisinde kaldığım ilk diziyi söylemem gerekirse kesinlikle Breaking Bad olur. Bir çok otorite tarafından dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilmiştir. Dizide ki karakterleri ve replikleri diziyi izlemenizin üzerinden yıllar bile geçse unutamazsınız. Dizi başta yavaş ilerlese de son sezonlara doğru aksiyon ve sürükleyicilik gerçekten artıyor. Eğer hala izlememiş biri varsa şiddetle tavsiye ederim.
Malefiz. <3 :) Harikasın sen ya. Benim için Malefiz resmini mi yükledin. :) <3 Malefiz aşığı birisi olduğumu biliyor muydun? Benim en sevdiğim film Malefizdir. <3 :) Fantastik ve masal tadında muhteşem sosyal mesaj içeren ve bana güzel hayaller kurmamı sağlayan muhteşem bir filmdi. <3 :) Dizi olarakra 2 Broken Girls seviyorum. <3 :) Mİzah ve komedi tadında daima bu diziyi izlerim. <3 :)
Bilim kurgu, macera, korku (çok fazla değil), fantastik, gizem ve bu tür filmleri hep sevmişimdir genelde. Ama her şeyden önce filmde yönetmenliğin iyi olması çok önemli bence. Good Will Hunting filmi bunun güzel bir örneği, Gus Van Sant harika bir iş çıkarmış.
En İyi Erkek Görüşü