The Curious Case of Benjamin Button, şimdiye kadar gördüklerime ve muhtemelen de göreceğime benzemeyen bir film. Beni tamamen suskun bırakan gerçek bir destan. Her şey zarif yönetmenlikten incelikli harika performanslara ve büyülü sahnelere kadar birinci sınıftı. Film sizden sadece tanık olduğumuz ölümü değil, keşfettiğimiz inanılmaz hayatı da hissetmenizi istiyor. Oyunculuk da bir merak konusu. Bu, Brad Pitt'in açık ara en iyi performansı. O kadar inandırıcı ve gerçekçi. Nüansları dikkat çekicidir. İzleyiciyi şaşkınlık ve hayranlık içinde bırakan bir şey, mutlak bir mücevher. Kimsenin olay örgüsü hakkında bir şey okumamasını öneriyorum çünkü böyle yapmak filmin tüm etkisini kaybettirir. Sadece deneyimin tadını çıkarın.
Hachiko filmini izlerken çok ağlamıştım. Gerçekten çok güzeldi ve hachiko adındaki köpeğin, sahibine olan sadakatını anlatıyordu. Yani ağzı var konuşamıyor fakat derdini çok iyi anlatabiliyordu. Sahibini 11 yıl boyunca tren garında bekledi ve sahibinin öldüğünü bilmiyordu. Hachiko efsaneleşti ve şuanda Japonya'da tren garının önünde heykeli vardır. :)
*Aşk konulu olarak Sadece Sen (İbrahim Çelikkol -- Belçim Bilgin) *Suç & dram konulu olarak Heat ( Al Pacino ve Robert De Niro) *Gerilim olarak Altıncı His * Tarih ve macera olarak Gladyatör...
En İyi Erkek Görüşü