Sizleri biraz nostaljiye götürelim, anılarınızı tazeliyelim.. Eskiden güzel diziler olurdu diziyi izlemek için haftaları iple çekerdik. Nerde şimdi o diziler Haydi sizde kendi dizinizi söyleyin bakiym...Olacak o kadar 1990İnce ince yasemince 1995Çılgın bediş 1996Acı günlerim 1997 (Küçük onur)Ayşecik 1997 (Tini mini hanım)Ruhsar 1998-2001Yılan hikayesi 2000-2002Yedi numara 2000-2003Bu görseldeki dizilerin içi anılarım ve hatıralarımla doludur...
Güncellemeler:
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Avrupa Yakası, Ruhsar, Çılgın Bediş, Olacak O Kadar, Bizimkiler, İnce İnce Yasemince (En çok İtilmiş ve Kakılmış bir de Sürahi Nine skeçlerini severdim) Hepsi ayrı ayrı çok güzeldi. Şimdiki gençler bilmez bunları. Hey gidi hey. Nostalji ve anılar için teşekkürler 🙂🙂
Ekmek Teknesi, Asmalı Konak, Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz, Avrupa Yakası, Ezel, Hayat Bilgisi, Tatlı Hayat, En son Babalar Duyar, Deli Yürek, Yılan Hikayesi, Aliye, Sihirli Annem, Aşkı Memnu, Öyle bir Geçer Zaman ki, Yabancı Damat, Leyla ile Mecnun, İşler güçler, Kardeş Payı, Poyraz Karayel, Yaprak Dökümü ve Kavak Yerleri dizileri benim için en efsane dizilerdendir. Aralarında çocukken değil de yakın zamanda izlediklerim de var sevdiğim için onları da eklemek istedim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş