Amerikan horror story.. Bu diziyi izlemek için yürek lazım. :) Özellikle ikinci sezonu izlemek yani ne bilim. Üç gün uyuyamadım. Midem almadı. :) Çok mide bulandırıcı bir dizi. :) Ama çokta hoşuma gidiyordu.https://www.youtube.com/embed/y8uGjyiGpho
Film anime ama shoujo tsubaki. Çok sarsmıştı beni. İzlerken yeterrr bitsinnn demiştim kızın ağlama sesleri kan görüntüleri çizim olmasına rağmen korkunçtu
0|0
0|0
Soran
1 ay
Teşekkür ediyorum😊
Gizli Üye
1 ay
Bir film vardı ama çok can sıkıcı bişeydi ismini anımsayamadım
Aynı sıkıntı bizde de var nabalım 😃 film yokluğu var Türk korku filmleri daha çok sarıyo beni bence izlemediysen dene
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
1 ay
Aa onu izlemedim güzel bir şeye benziyor teşekkür ederim. Ha bu arada türk filmlerinin hepsi cinli minli ses efektli yabancılar daha profesyonel bu yüzden bu tarz filmlerde yabancılar daha iyi 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Bu diziyi izlemek için yürek lazım. :) Özellikle ikinci sezonu izlemek yani ne bilim. Üç gün uyuyamadım. Midem almadı. :)
Çok mide bulandırıcı bir dizi. :) Ama çokta hoşuma gidiyordu.https://www.youtube.com/embed/y8uGjyiGpho
Teşekkür ederim
Thanks🌺
İyi seyirler ✊🏻🎞️🎭
Teşekkürler😊
Birşey değil ◉‿◉
Thansk baby😊🌺
muck
Muah
Teşekkür ediyorum😊
Yiaaaa hatirlaaaaığhhhk
Dur googladan bakıcm bulursam yazayım
Çok oyi oluuuuhrr😍🥰
Hepsi malak malak filmler kaliteli olanlarin hepsini izledim artik adam akilli korku filmi yapsinlar
Don't breathe bunu izledin mi
Aynı sıkıntı bizde de var nabalım 😃 film yokluğu var Türk korku filmleri daha çok sarıyo beni bence izlemediysen dene
Aa onu izlemedim güzel bir şeye benziyor teşekkür ederim. Ha bu arada türk filmlerinin hepsi cinli minli ses efektli yabancılar daha profesyonel bu yüzden bu tarz filmlerde yabancılar daha iyi 😅
Izlemediysen yapış direk durma.. Türklerin çekim kalitesi kötü ama konusu daha gerçekçi oyüzden sarıyo beni. Sen durma bu filmi izle direk 😉
Aynı filmi önermişizz
İzliyorum o zaman teşekkür ediyorum tekrardan✋
Rica:)
O iki gerizekalıya o adamı öldürmeleri için o kadar dil döktüm. Ne oldu sonunda diğer çocuk canından oldu sjsjsj
Ehehehehehuhe
Neyse ki zaten hırsızlardı sjsjsj
Beğendin mi
Neyseki sadece bir film eheheeh
Evet beğendim
👍🏻
Bu ne abi ya kıyamet mi koptu 5 dk dir anca maalesef diyen bir yorum geldi sjshs herkes ölmüüş
Bende yorum yapılmadığı için yazdim zaten cevap gibi algilama 😂😂
Allah razı olsun😂