Film ararken görür görmez elediğiniz?Ben mi? Klasik aşk ve dramdan oluşan filmler. Bakın ve dedim, veya demedim. Dram filmlerine lafım yok. Meyveli karpuzlu, yazlı villalı dizi çeker gibi önüne gelenin çektiği aşk filmlerini gördüğüm gibi atlıyorum. Ana fikir kalitesiz, gerçekten yaşanmış olaylara bile dayanmıyor. Bütçe kısıtlı. Bunlar her gün yaşanıyor zaten, bari biyografi konulu aşk filmi yazsanız zevkle izleyeceğiz. Bkz: Louic Cyr, rekorları hala kırılamamış güçlü adam biyografi filmi, aşk da içeriyor.Kırbaçlanmış 4 atı (2 solda, 2 sağda) sabit tutabiliyor.
Aşk ve romantizm konulu filmleri beğenmiyorum genelde de izlemiyorum. Öneri üstüne Sadece Sen filmini izlemiştim ve beğenmiştim. Onun dışında aşk filmleri out benim için.. Aksiyon, bilimkurgu, suç-dram filmlerine ise bayılırım 🙂🙂
Korku, gerilim, bilim kurgu ve fantastik türde filmleri seviyorum, aslında diğer kategorilerdeki filmlere de bakarım ama mesela bazı aşk konulu filmleri sevmiyorum. Türünden bağımsız olarak filme göre yorumlamak gerekirse bazı aşk filmleri çok abartıya kaçabiliyor veya bazı korku filmleri yeterince korkunç olmayabiliyor.
Düzgününü bulmak çok zor oluyor, en kalitelisi 5-7 puan arası olmuş oluyor ve sadece belli yönetmenlerin filmi izlenebiliyor maalesef. Nadir bir seçim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
105Aksine ben de inatla izliyorum, yüzlerce filmden sonra nerede korkutacağını ve ne olacağını bildiğim için sıkılmaya bile başladım :)
İzleyemediğimden nerde ne olur kestiremiyorum boş bulunuyorum çok fena, ben hiç almayım korku filmi en iyisi.
+13 bile olsa izleyemiyorum, çok korkarım etkisinden çıkamam.
O yüzden hiç izlemem hemen geçerim.
Yazık olmuş, halbuki yapımcılarına en çok para kazandıran türlerden biri aksiyon :)
Yoğun ilgi var bu türe zaten
Her film sevenin, yoklukta bile olsa izleyeceği bilim&kurgu türü vardır, sizde olmamasına çok üzüldüm :(
Mantık dışı geldiği için izleyemiyorum
Siz de mi? Yapmayın :D
Üzgünüm🤷♀️ izlediğim iki üç film dışında bir keyif alamadım
Düzgününü bulmak çok zor oluyor, en kalitelisi 5-7 puan arası olmuş oluyor ve sadece belli yönetmenlerin filmi izlenebiliyor maalesef. Nadir bir seçim :)
Kesinlikle iyisi nadir bulunuyor beğendiklerimi liste yapıp tekrar tekrar izliyorum mecburen