Pulp fiction ve Sin City. Asla sevemeyeceğimi düşünüyordum. İkisinin başrollerinde de çok sevdiğim oyuncular olmasına rağmen nedense sevmeyeceğimi düşünmüştüm. Çok yanılmışım. Bir yanılgım da Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm flmidir. O da dizlerin filmlerinin çekilmesine karşı olduğum için çok ön yargılı davranmıştım. Ama efsane oyunculuklar, kaliteli yapım, müthiş senaryoyu görünce bu düşüncelerim uçtu gitti tabi.
Hachiko filmi var sıkılacağımı düşünmüştüm o gün aklıma başka film gelmediği için bakmaya karar verdim ama gerçekten de çok beğenmiştim. Onun dışında Mandıra Filozofu filmi var o da film araştırırken denk gelmişti bakmayacaktım sonra ne kaydederim diye düşünüp bakmıştım ve çok beğenmiştim, o güne kadar izlediğim en anlamlı en güzel filmlerden biri oldu.
Bu başımıza gelecek nadir bir durum bence çünkü filmin tarzına, fragmanına ve senaryosuna bakarak az çok tahmin ederiz beğenip beğenmeyeceğimizi ama olabilir mi yanılabilir miyiz dersen tabiki nadir de olsa olur örneğin ben kendim kolpaçino filmine çok ön yargılı yaklaşmıştım ama sonra izleyince beğendim
Avrupa Muhabbeti filmini aslında erotik buluyordum. Sonrasında izlerken çok hoşuma gittiğini anladım. Hem maceracılar hemde aşkı için yolculuk eden bir çocuğu anlatıyordu. <3 :)
En İyi Kız Görüşü