Lucifer dizisini öneriyorum çünkü sorduğun soruyu tam olarak karşılıyor ve oldukça kalitelidir. Bu dizi, gördüğüm en iyi dizilerden biri (ve çok sayıda dizi izledim). İnanılmaz bir oyuncu kadrosu var, komik ve ciddi olmanın mükemmel bir dengesine sahip. Hikayesi ise şöyle, Lucifer Morningstar, cehennemdeki görevli hizmetkar olmaya yettiğine karar verir ve daha sonra insanlığı daha iyi anlamak için Dünya'da biraz zaman geçirmeye karar verir. Melekler Şehri Los Angeles'a yerleşir.
1-Prison Break 2-True Detective 3-Friends 4-Narcos 5-Mr. Robot 6-Black Mirror 7-Vikings 8-Sherlock Holmes 9-House Of Cards 10-Breaking Bad 11-Dark 12-Hannibal 13-Spartacus 14-The Punisher 15-MindHunter 16-The Walking Dead 17-Fringe 18-Stranger Things 19-Sex Education 20-The Purge 21-Sense8 22-Outcast 23-Two And A Half Man 24-Marvel's Luke Cage 25-Marvel's Iron Fist 26-The Man in The High Castle 27-Person of Interest 28-Limitless 29-Orphan Black 30-Zoo 31-The Last Man On Earth 32-Ballers 33-Ash vs Devil Dead 34-Arrow, 35-24 36-You Me Her Mini Dizi 1-Band Of Brothers 2-unsere mütter unsere vätter 3-Chernobyl Anime Dizi 1-Marvel Assemble 2-Star Wars: Clone Wars.
Formula 1 Drive to Survive Witcher Hunters Too Hot to Handle Bates Motel 11.22.63 12 Monkeys Raised by Wolves Baby Barbarians Helstrom The Boys Tom Clancy's Jack Ryan The Queen's Gambit The Office
Game Of Thrones ve Prison Break dizilerini size tavsiye edebilirim. Film olarak çok var ama dizi olarak bence bu ikisi izlenmeye değer. İkisi de heyecanlı, durağanlık içermeyen ve kaliteli oyuncuları barındıran diziler.
Baby dizisi çok güzel ve tavsiye ederim. Roma sokaklarında geçmektedir. Hem uzun soluklu hemde heyecan verici kısımları oldukça fazla oluyor. izlemeni tavsiye ediyorum. Bir de Sabrina dizisi var ve gerçekten bu dizide çok tatlı ve ilgi çekici. <3 :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş