Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Korku Seansı / The Conjuring”, paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın nasıl dünyaca meşhur olduklarının korkutucu hikayesini anlatıyor; olaylar Ed ve Lorraine’in, karanlık bir varlık tarafından hayatları alt üst edilen bir ailenin çiflik evine çağırılmalarıyla başlıyor. Şeytani bir varlıkla yüzleşmeye zorlandıklarında, Warrenlar, kendilerini hayatlarının en korkunç vakasının içinde buluyorlar.“Korku Seansı / The Conjuring”in başrollerinde Academi Ödülü adayı Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston ve Lili Taylor yer alıyor. Filmin yönetmeni ise James Wan.
internetten buldum
Soran
1 ay
Teşekkür ederim
Soran
1 ay
Başka önerin var mı korku seansını izledim önceden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42imdb'de yüksek puan alan nadir korku filmlerinden ayrıca.
Konusu ne
bu dediklerinin hepsi var. izle görürsün.
Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Korku Seansı / The Conjuring”, paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın nasıl dünyaca meşhur olduklarının korkutucu hikayesini anlatıyor; olaylar Ed ve Lorraine’in, karanlık bir varlık tarafından hayatları alt üst edilen bir ailenin çiflik evine çağırılmalarıyla başlıyor. Şeytani bir varlıkla yüzleşmeye zorlandıklarında, Warrenlar, kendilerini hayatlarının en korkunç vakasının içinde buluyorlar.“Korku Seansı / The Conjuring”in başrollerinde Academi Ödülü adayı Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston ve Lili Taylor yer alıyor. Filmin yönetmeni ise James Wan.
internetten buldum
Teşekkür ederim
Başka önerin var mı korku seansını izledim önceden
hereditary baya korkunç, bi de the others diye bi film var çok değişik konusu falan baya hoşuma gitmişti. bu ikisini tavsiye ederim.
İzlemiştim onu evet çok güzel
Evettttt Thomasssss
AnnabelleInsidiousThe hills have eyes
Konusu nedir
Tatile giden bir çiftin gördüğü korkunç olaylar
tam korku değil o. arkadaş baya korkmak istiyo.
@nesrin_kazancı Valla tek izlediğim korku filmi. Baya güzeldi ondan önerdim😄
evet güzeldir. the others diye bi film var 6. his sevdiysen onu da kesin seversin ama bu daha korkunç. tavsiye ederim. :)
@nesrin_kazancı Teşekkür ederiim