Yabancı Dizi; Teen Wolf / Scott'un betalıktan alfalığa geçtiği sahne... Yabancı Film; Hızlı ve Öfkeli / giselenin hanı kurtarmak için kendini ölüme bırakması
Türk Dizi; Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz / Alpaslanın özlemi (ünalın kızı) kaybettiği o sahne Türk Film; 7. Koğuştaki Mucize / Aras'ın kızıyla buluştuğu son sahne
Merhaba 😘😘 Evet unutamadığım film sahnesi var ve aklıma geldikçe heyecanlanıyorum. Malefiz filmin final sahnesi; Prenses: Dur lütfen yapma seni tanıyorum. Malefiz: Hayır tanımıyorsun. Prenses: Evet tanıyorum. Sen benim Annemin. İşte bu final sahnesinde ağlamaya başlamıştım. Muhteşem bir finaldi. <3 :) İzlemediysen kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ölü Ozanlar Derneğinin son sahnesinde tüm öğrenciler Robin Williams için ayağa kalktığı sahne. Bu sahne çok güzeldi ve beni de çok etkilemişti. "O Captain, my Captain"
(Filmin geneli etkilemişti beni gerçi ama o sahne bambaşkaydı 😊)
Elite dizisinde Polo ve Carla'nın ilişkilerinin bittiği sahne aklıma kazınmıştı. Bu arada mesajların kapalı sanırım, seninle konuşmak isterim sen de istersen mesaj atabilirsin :))
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş