Son zamanlarda cıkan bu psikopat eşler furyası tesadüf degıl gibi kurtlar vadisi ile başlayıp devam eden şiddet racon kafa tutma sevdalıları ıcınde bıriktirdikleri bu guc sevdasını bır yere bosaltma derdinde güçü yeten yetene durumu.. Bu dizi yobazlıgı artık bitmeli mi?
Senin gibi kurtlar vadisini şiddet mafya kro dizisi gören cahil izleyici kitlesi yabancı suç temalı filmlere hayran hayran bakıyorsunuz ama biz yapınca aman gençler kötü etkileniyor sizin ben yalanınızı yiyeyim bırakın şu kafayı artık. Insanlar aptalsa dizi ne yapsın. Ben the godfather izleyip gidip mafya olan biri olacağını düşünmüyorum. KURTLAR VADİSİ TR standartlarının üzerinde bir dizi tabi içinde yengesine yürüyen veya yasak aşk olmadığı için ilgi çekmiyor 😀😀
Elbette ama bunu sadece diziye bağlamamak gerek kimsenin kafasına silah dayanmıyor aç bak diye bilinçli şekilde doğru içerikler izlenirse ve özentilik yerine örnek alınırsa ne mutlu.
Gercekten inanıyor musun buna her kanal birisi kurtlar vadisi otekı Eskıya dünyaya hukımdar olmaz onu kapatıyorsun cukur vs televizyonun toplumu işlediği zaten bır gercek
Haberler de izlenmesin müge anlı da o zaman çünkü diziyi kapatsan hergün bir kadın cinayeti hergün başka bir olay dış dünya da aynı bunu bir kurguya çevirince abartılmamalu
Bir kısmının olumsuz etkilediği malum bilinçaltına yer ediniyor sonuçta ama direkt dizilerden dolayı da diyemeyiz başka faktörler de önemli aile yetiştirilme tarzı
Gençlerin aklı var iyi olan şeye değil de kötü olan şeylere özeniyorlarsa suçu dizilerde değil zihniyette aramalısınız. Hiç bir dizi bi insanı tecavüzcü katil veya kavgacı yapmaz.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş