içinde bir sezonluk dizi bulunan rar dosyasını indirdim klasöre ayıkladım.
altyazısının bulunduğu rar dosyasını da indirdim ayrı bir klasöre ayıkladım.
şimdi ben bu altyazıyı diziye nasıl ekleyeceğim?
altyazısı rar dosyasını, dizinin olduğu dosyaya mı ayıklamam gerekiyordu?
yardım.
altyazısının bulunduğu rar dosyasını da indirdim ayrı bir klasöre ayıkladım.
şimdi ben bu altyazıyı diziye nasıl ekleyeceğim?
altyazısı rar dosyasını, dizinin olduğu dosyaya mı ayıklamam gerekiyordu?
yardım.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Birinci bölüm ses dosyası ismini silip oraya yapıştır
İkisini aynı dosyaya al
Yani birinci bölüm adı hem dizi hem altyazı aynı olsun
Aynı işlemi tüm bölümler için yap
O yoksa otomatik İnterneti tarayıp kütüphanesinden alt yazı ekleyen oynatıcılarda var
Mesela hangi oynatıcı?
Ya hangi birini sayayım ben bilgisayar ile iç içe olduğum için her format için ayrı oynatıcı kullanırım
Bazen işimi yeterli gelmez altyazı gömme programları kullanırım senkron kaymaları yüzünden.
Ama ses artırıcı özelliği de olan olarak önereceğim VLC player olur çok sık kullanılır bu oynatıcı ses kalitesi düşük videolarda bilgisayar sesi %100 olsa bile oynatıcıda %200 artırma oluyor
Çok teşekkür ederim
Nasıl? Bilal’e anlatır gibi anlatır mısın?
:D tabii ama hangi oynatıcıyı kullandığını söyle aslında kısaca medya oynatılırken sağ tıkla altyazı ekleyi seçip çıkardığın. srt uzantılı altyazı dosyasını seçiyorsun ve ekleniyor.
Bu arada gidip ifade vermen gerekiyor şu an polisler birazdan kapında olur.:'D
Windows media player
Neden 😂
Altyazı ve filmi aynı klasöre at filmin ismini kopyalayıp uzantyı değiştirmeden altyazı dosyasını yeniden adlandır. Eğer hâlâ olmuyorsa VLC, Winamp ya da MX player kullanabilirsin. Benim önerim VLC çok kullanışlı ve basit her işine yaratacağına eminim. Ve tamanen ücretsiz.
Allah razı olsun deneyeceğim birazdan. Cennetliksin scşfldkdks
Ah ne demek:q senden de razı olsun bari hangi dizi söyle bana ¿
Altyazı dosyasını dizinin olduğu yere attım. Altyazı dosyasının ismini dizi dosyasının ismiyle aynı yaptım. Videoyu açtım olmuş mu diye olmamış. VLC deneyeyim bari
Boşluk olmamasına dikkat et.
Bu arada şimdi fark ettim dizi dosyasının içinde altyazısı dosyası varmış zaten kdkdkld ama o zaman neden altyazı görünmüyor ühühüh. Neyse vlc indiriyorum
VLC doğru seçim resmi web sitesinden indir :q
Vlc indirince oldu teşekkür ederim 🤩
İyi seyirler.
Seri üzgün
🤔 Ödev hazırlamıyor kız ya tamam onunlada izlenir gerekirse ama kullanım alanı farklı
@aynadakiajan ☹ cahilim
Kendinize hakaret etmeyin lütfen bakın en azından bu vesile ile bir şey öğrenmiş oldunuz her insan kitaptır. Ondan bundan hayatı öğreniriz.
@aynadakiajan aslında ödev hazırlıyorum bu arada ahahah
@aynadakiajan Haklısın 😊 benimki latife
😄😄😄
Bak ya keşke başka bir şey dileseymişim sezilerim saçma sapan şekilde çalışıyor 😂
@aynadakiajan ne diledin ben aradan sıyrılayım mı hemen kaçıp geliyorum da 😆
Bak ya sahi bide o var dimi @þórtaclausa iki güzel kızın arasında kalınca da dilek dilenir dimi ayy niye dilemedim ki ben 😱
@aynadakiajan O aynı isimde değil miydi yahu 😄
Öyle miydi 🤔
@aynadakiajan 🤔
Belki isminiz de aynıdır kim bilir adınızı veya siz benim adımı bilmiyorsunuz dilek tutmak için yıldız da kayar onuda yazı beklemek lazım
@aynadakiajan en iyisi sen gönder bir tane belki gerçekleşir #_#
Peki gönderdim teşekkür ederim olmasa da güzel
@aynadakiajan :))
:)