Genellikle Amerikan yapımı diziler çok ama çok ilgimi çekiyor. Çok seviyorum ve mizah anlayışları inanılmaz yüksek ve kaliteli. <3 :) Dizileri izlerken daima kahvem elimdedir ve dizinin tadını çıkartmak için bilgisayarın sesini iyice ayarlarım. Bak şimdi aklıma getirdin ve Jessie izlemek istiyorum <3 :) Bazen Jessie tarzında diziler veya friends gibi dizileri arka fona bırakıyorum. Ekranın küçük bölümünde izlerken bile çok keyifli oluyor. <3 Rumuz: Ejderhası olan ince küpeli kız.. Yonca..
İngiliz dizileri. Bazıları Amerikan ve İngiliz dizilerini karşılaştırıyor ve oyunculuk konusunda neden İngiliz dizilerinin daha kaliteli olduğunu soruyor. Amerikan polisiye dizisinde oynamak için önce manken olmalısınız, dizilerde oyuncular hep yakışıklı ve güzeller. Polisler kaslı, 15 yıldır vücut geliştiriyor sanki. Kadınlar estetikli, sarışın, vücut oranları mükemmel. İngiliz dizisinde oynamak için önce oyuncu olmak gerekiyor, farkeden olursa birçoğu öyle göze çok hitap etmeyen oyunculardan oluşur.
Birçok propaganda ve de beyin yıkama olmasına rağmen, filmografi , yapım, müzik, oyunculuk, ve tabiki de bilimkurgu filmlerinde kullanılan teknoloji mükemmel. Bence yarışamaz kimse.
Fakat son zamanlarda Türk yapımı filmler ciddi şekilde ilerledi. Şapka çıkartıyorum
Montaj harikalıkları, farklı farklı temalar, her görüşe her anlayışa her tarza hitap eden diziler olduğu için ABD yapımları. Belki araştırıp bakmadığımdan ya da karşıma çıkmadığından dolayı diğerlerinde biraz tek düzelik olduğunu düşünüyorum. Alışıldık, klişe şeyler çok fazla oluyor. Yeni yeni onlar da gelişiyor fakat ABD yapımları bu konuda baya önde.
Kore, Çin, Tayland bilmem ne onları direkt eliyorum, içim kıyılıyor. Çok popüler diye başlayayım dedim ama ı ıh. Danimarka ya da İskandinav dizileri de sevmiyorum çünkü konuşmaları kaba geldiği için sinirlerim bozuluyor. :D Hint dizisi hiç izlemedim ama filmlerini seviyordum, denk gelirsem bakarım. İspanyol sinemasını severdim, dizilerini de seviyorum. Özellikle gerilimde başarılılar. ABD de güzel.
Dizi, film ve programlar sevmiyorum TV bile izlemiyorum, ancak sevenlere saygı duyuyorum tabii, daha çok kitap yani romanlar takip ediyorum, seviyorum. O kadar çok kitap bitirdim ki, inanın sayısını bilmiyorum gerçekler orada sizlere de öneririm.
Konusu ve oyuncuları ilgimi çekiyorsa hiç fark etmez. Hindistan, pakistan, tayvan, tayland, kore, çin, avrupa, amerika, iran ve daha nice ülkelerin film ve dizilerini çok kez izlemişliğim var.
Tabi ki de Kore dizileri çünkü türkler de hep aynı konu. Aşk, komedi, kavga bence en iyisi kore dizileri ama ABD yapımı filmlerde izlerim o ayrı konu :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3740Dizileri izlerken daima kahvem elimdedir ve dizinin tadını çıkartmak için bilgisayarın sesini iyice ayarlarım.
Bak şimdi aklıma getirdin ve Jessie izlemek istiyorum <3 :)
Bazen Jessie tarzında diziler veya friends gibi dizileri arka fona bırakıyorum. Ekranın küçük bölümünde izlerken bile çok keyifli oluyor. <3
Rumuz: Ejderhası olan ince küpeli kız..
Yonca..
Fakat son zamanlarda Türk yapımı filmler ciddi şekilde ilerledi. Şapka çıkartıyorum
Danimarka ya da İskandinav dizileri de sevmiyorum çünkü konuşmaları kaba geldiği için sinirlerim bozuluyor. :D
Hint dizisi hiç izlemedim ama filmlerini seviyordum, denk gelirsem bakarım.
İspanyol sinemasını severdim, dizilerini de seviyorum. Özellikle gerilimde başarılılar.
ABD de güzel.
Ama sadece dram türünde
Kısacası hepsi ebkrjgvnwejgnötg
Bazen izliyorum
Bende Türk dizilerini izliyorum
Dimiyani
Aynen😃
Türk dizilerini izlemyi her zaman tercih ederim
Bende 😊
Tanidinmi beki bemi
Hayır
Evet buyur 😉sen
Acikkk
Ya sabir😃
Simdi iyice sacmaladilar
Ben izliyorum sürekli ama hiç bikmiyorum
@π02Anubis02π bazı istisnalar var ama %98i çok kötü
Ben de tarih hastalığı olduğu için hiç bıkmadan izliyorum ve arastiriyorum
@π02Anubis02π türk tarih dizileri çok kötü onlardan öğreneceğine kafandan uydur daha iyi
Ben kitapfa okuyorum