Acikcasi ben cooook severim ne zaman depresyona giricek gibi olsam acarim stand up gösterilerini izlerim... gora (milli ve yerli en basarili bilim-kurgu filmi bence) doneminin cok ötesinde
Güncellemeler:
10 gü
Arkadaslar niye sevdiginizi sevmediginizi de yazsaniz mi bir zahmet... evet hayirla cevaplamayin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
618- Cem Yılmaz'ın sürekli komedi programları olurdu ve keyifle izlerdim. Arog filminden sonra zirvede kalır diye düşünüyordum. :)
Adamin reklam filmleri bile asiri iyiydi😂
Evet reklamları çok güzel. <3
Film isinde bence yine cogu film sektorunde isim edinmis kisilerden iyi...
Evet katılıyorum ama stand up konusunda daha iyi... Stand up devam edebilir mi lütfen 🙏 😅
Bi gun uzayda bi gun cowboy bi gun pazarlamaci falan
Hani hikayelerinde diger karekterleride tanimana sansta verio
Degisiklik ariosan tek adres o
Evet benim de sevmemin en onemli nedeni... adam isini seviyor degistiriyor gelistiriyor uretiyor... ha bazen oluyor bazen olmuyor ama yapiyor
Nihayet benim gordugumu goren biri yaa 🤗🤗🤗
Bi de sey var hani sive komedisi ya da bagirarak agresig olarak komik oldugunu dusunen ya da surekli saskin hal takinan tiplerlede calismio onuda seviom sen ne diosun buna
Klise yok adamda ama kendi kliselerini yaratti oyle de bir adam 👍
Su an aynada kendiyle konusup kendini onaylayan narsist gibiyim gibiyim
Hemen herseyde hemfikiriz resmen 😄
Herseyle hemfokir degilizdir de bu konuda evet😂
Herseyden kastimin o olmadigini sende bilion hemen boz beni hemen boz aferin 😂
- hocam ayıp oluyo ama ha
Gora banyo sahnesi😂
Sen ne havalı şeysin lan chosby show!
Recep İvedik daha komik (!!!)
Bel alti diye bir sey var hani bunu da cem yilmaz bulmadiya... hani hayatinda hic kufur duymayip cem yilmazdan duymus olamazsin ya
İtici olan tarafı bel altını espri diye sunması. Küfrü komik gibi lanse etmesi.
Kufuru kizgin bir sekilde kullanirsan komik olmaz ama espirisinin icinde kullanirsan komik olur... burda kufur degil olay komik aslinda ama neyse
Sizin komedi anlayışınızla benimki farklı olabilir. Size saygı duyarım. Kendi fikrime de saygı beklerim. İyi geceler
En komik iyileri Kemal Sunal Efsaneee
Neden
Komik gelmiyor bana
😂😂😂
Neden
Neden
Bilmem, itici geliyor sanki biraz.
Nedne
Eskisi gibi diil
Eee yani bu da insan hep ayni duzeyde kalamaz ya... bilgisayar bile bir yerden sonra bozuluyor
Niye kızdın sen😅
Yok be kizmadim😕
Sıkılıyorsun dimi😅
Ne
Sıkılmak çok net ne ne
Birader ne diyorsun sen
Çok sıkıcısın