Bazı eserlerin hem kitabı hem filmi oluyor. Film izlemek güzel, teknoloji harika bir şey ama kitap okurken hayal dünyasında sınırsız olmak da çok güzel...
kitabini okumanin zevki ve heyacani farkli bana gore en azindan gorsel olmasada zihinsle kurgusal mantigi ilerletiyor ama filmininde olmasi ayri guzel en azindan hayal ettigin karakterleri. olaylari olgulari gorsel bir alanda goruyorsun... filmin pekistirici etkisi var ama kitap okumanin yeri ve zevki bana gore farkli ve ozel...
Yüzlerce sayfa birkaç saate sığdırılıyor ben her zaman kitabını okuma taraftarıyım. Çünkü kitabı okuduğunda her karakteri/ tipi kendi kafanda şekillendirebiliyor, mekanları kendi arzına göre dekore edebiliyorsun.
Filmi izleyip en azından konuya hakim olabiliyorum. Kitapta okurken bazen ipin ucu kaçabiliyor. Anlamadığım yerler oluyor o yüzden kitap okuduktan sonra ya da öncesinde filmi de izlerim.
En çok saranı kitabı okumak ama ardından filmini de izlemek yemeğin üstüne yenen tatlı gibi sarıyor
1|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Kitap okumak bence çünkü kitapta okuduğunun hepsi aynı şekilde filme yansıtılmıyor ve kitapta o hayali karakter senin kafanda oluşuyor ve buda senin hayal gücünü geliştiriyor ama filmde o hayali karakter direkt olarak somut bir şekilde görüyorsun hayal gücü yok
En İyi Kız Görüşü