Aslına bakarsan oyuncular dışında karakter isimleri hep aynı. Sadece eski kadro ile yola çıksaydı daha güzel olurdu. Ama Acun bey'in çektiği dizi Tamamen öyküyü sıfırdan almış yani hiç yaşanmamış gibi anlatıyor. Sihirli annemin bir devamı değil aslında yeni kişilerle çekimi. Senaryo üzerinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm
Cennet maaaallesi
Çiçek taksi
Cennet mahallesi iyiydi diğerlerini izlemedim 😂
Serseri, Kaybolan Yıllar, Serçe, Kalp Atışı, ilk aklıma gelenler...
kaybolan yıllarrr esmerrr :D
Ezooooo 😅🌸
ahahah :D
İçinde aşk olan her şey güzeldir
bayadır hissetmiyorum ama çok özledim :D
Ben de özledim ben de 😅
Babasının kızı 😅
https://m.youtube.com/watch?v=RIVnCZtLCPY
nasıl bu kadar enerjiksin formüll
Kişilik ve karakter 😅
Deli dolu çocuksu çılgın hiperaktif 😅
Ancak sana da yükleme yapabiliriz 😅
Teamwiewer ile uzaktan PC bakım oyun program film yükleme yapılır virüs temizlenir 😂😂
Pokemon
Yaa 😅😂 tekrardan izliyorum ben çoğunu
Ne güzel iyimiş 😄keşke vaktim olsa bende takılsam
Çeker bencede melisaya bir şekilde ulaşmalı 😂
Melisa sihirli annemi izledi ya pek sevmesem de yeniden çekildi bakalım ne olacak ileri de :D
Karakterler değişince araya zaman girince eski tadı vermiyor keşke geçmişe gidip en baştan izlesek daha tatlı olur :(
Aslına bakarsan oyuncular dışında karakter isimleri hep aynı. Sadece eski kadro ile yola çıksaydı daha güzel olurdu. Ama Acun bey'in çektiği dizi Tamamen öyküyü sıfırdan almış yani hiç yaşanmamış gibi anlatıyor. Sihirli annemin bir devamı değil aslında yeni kişilerle çekimi. Senaryo üzerinden
Aynen eski kadroyla hikayeyi devam ettirseydi iyi olurdu ama ben selenaciyim 😂
Bunu bir erkek mi istiyooo jsjsjsjs
Yok la espirisine dedim o dizilere 5 saniyeden fazla bakinca iq düşmesine sebep oluyor
Gelde analarımıza anlat 😒😏 kanal 7 izlenme yaşı ana yaşı
Sorma be biri bitiyor oburune basliyorlar karakterlerin isimleri de biseye benzese takpi gopi ne la
Madubala şimşir Mâlik e ne demeli 😂😂
Saclari da orjinal dalgalanmiyor ha arkada vantilator aciyorlar sonra muzik basliyor vaki taki tiki
Bakismalarina ne demedi bı tek dansları hoş deli gibiler eğleniyorum 😂
Hepsini gectimde düşüncelerini sesli olarak dile getirmeleri daha vasat sanki izleyiciler anlamiyor
örnek:
Hmm bu kalemi alıp kâğıdı karalarsam birseyler çizmiş olacağım
Ciddi olamazsınız abi ya
Sen baya dolmussun vedeee izlemissin şimdi kandırmayalım kendimizi 😂😂😂
Kim ben mi yok be ne izlicem arada bakiyodum gozum kayiyodu 😂
Acun abiyi boşver de eskilerin tadı bir baskaydi 😏
Kesinlikle ve anlamlıydı şu an ki dizilerden pek tat alamıyoruz doğrusu ve eskiden samimiyet varsı