prison break ; iki kardeş var abisi hapise giriyor kardeşi de süper zeki biri ve hapishaneye girerek abisini kurtarmaya çalışıyor. vis a vis ; bi kadın suçsuz yere hapise giriyor orda olaylar oluyor how i met your mother ; 5 arkadaş arasında çok eğlenceli geçen bir hikaye, gruptan biri çocuklarına annesiyle nasıl tanıştığını anlatıyor brooklyn nine nine ; karakolda geçiyor eğlenceli bir dizi sherlock holmes ; aşırı dikkatli bir adam polise yardım ediyor house of cards ; amerika beyaz sarayında meclisinde kurgu olan hikayeler aşırı sürükleyici. the queen’s gambit ; özel yeteneği olan ilaçlara bağımlı olan bir kız satrançta çok iyi olduğunu anlar böyle geçiyor
bu dizilerin hepsi dehşet sürükleyici hepsini bitirdim ve hepsini bitir bence daha birsürü var ama bunlar favorilerim unuttuklarım elbet vardır
En popüler dizileri atiyorum sana reis benimde izledim iyiden kötüye 1. La casa de papel : hırsızlık dizisi ispanya merkez bankasina 8 kisi giriyor disardanda 1 kisi onlari disardan gelen tehlikelere karsi koruyor IMDb puani 8.6 2. Elite : bir lise dizisi buda ispanyol yapimi 3 fakir öğrenci burslu olarak özel okula geliyorlar ve sonunda birisi ölüyor sürükleyici gizemli bir dizi 3. seks education : ingiltere yapimi bir dizi lise dizisi bu arada bir cocuk var adi Otis annesi seks terapisti ve kendisi bakir okulda para karsiligi bir kizla seks tavsiyeleri veriyor 4. The end of the fucking world : bir kizla bir erkegin dizisi genclik dizisi erkek bir insan öldürmek ister ve bir kizi secer sonra ona asik olur 5. Lucifer bir dedektifle şeytanin suçlulari bulup cezalandirmasi 6. Dark netflixin en gizemli dizisi kesin izlenmeli imdb puani 9.1 di galiba
The rain konusu; yağmur yağıyor ama zehirli üzerine düşerse acı çekerek ölüyorsun. Apollon bu gibi felaketler için tasarladığı yer altı sığınakları va baban sizi oraya götürüyor... Daha fazla anlatmam izle çok güzel.
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
You psikopat bir oğlanın aşık olduğu kızlar için yaptığı şeyleri anlatıyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş