Güzel dizi çekiliyor ama dizilerimizi aşagilık kompleksi olarak görüyoruz. Diriliş Ertuğrul dizisi mesela 60'dan fazla ülkede yayınlanıp 500 milyon gibi bir izlenme aldı. Payitaht Abdülhamid gibi bir dizimiz var ama izlenmiyor. Kuruluş Osman milyonlarca izleniyor aklın hayalin almaz. Ama ülkemizde kimse bunlarla övünmüyor. Alıcı belli çünkü alıcı töre istiyor.
bizim ülkemizde iyi diziler çekiliyor. iyi olmasa bu kadar insanı televizyona kitleyip, fragmanları yayınlanır yayınlanmaz milyonlar izlemez. insanları güzelce kandırıyorlar. güzelce yoğuruyorlar. hele bir de adı lazım değil, bir kanal var. orada insanların duygularından, kayıp ana babaları buldurtarak ağlatarak para kazananlar var ki, daha da beteri.
hukuk okusaydım çoktan dava açmıştım. az önce izledim bir erkeği susturmak için avukatla birlikte kullandıkları üslup o kadar havadan ki, insanları yargılayabilecek pozisyona sahip değiller. kim ki on lar? rtükten cez yememek için programı birkaç saniye geriden izlettirip, ses biplene biplene rating kazanyıorlar.
Gizli Üye
1 ay
Kültür ile ilgili. Kırılan, dayatılan şeyler ile ilgili. Mesela AKP öncesi dönem dizileri daha farklıydı
eski dizileri youtubedan izliyorum şimdiki dizilerle arasında dağlar kadar fark var evet. ben şu anki dizilerin kalitesizliğinden hep aynı senaryolardan ve bunları kimin izlediğini merak ediyorum
Görüş sahibi
1 ay
bunlar önce dayatıldı sonra kabul gördü. Bugün sokakta gördüğün tipleri 2000 ler öncesinde polis durdurup kimlik sorardı, halk tepki koyardı, arkadaş olmak sevgili olmak yasaktı
bak ben 35 yaşındayım liseye başladığım döneme yakın bol polarlar yeni çıkıyordu onlardan giydim siyah falan satanist dediler bir süre. Ancak o zaman gençler özellikle üniversite okuyanlar daha kadındı ya da erkekti şimdiki gibi ergen değildi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
17Güzel dizi çekiliyor ama dizilerimizi aşagilık kompleksi olarak görüyoruz.
Diriliş Ertuğrul dizisi mesela 60'dan fazla ülkede yayınlanıp 500 milyon gibi bir izlenme aldı.
Payitaht Abdülhamid gibi bir dizimiz var ama izlenmiyor.
Kuruluş Osman milyonlarca izleniyor aklın hayalin almaz. Ama ülkemizde kimse bunlarla övünmüyor. Alıcı belli çünkü alıcı töre istiyor.
esra erol mu :D
hukuk okusaydım çoktan dava açmıştım. az önce izledim bir erkeği susturmak için avukatla birlikte kullandıkları üslup o kadar havadan ki, insanları yargılayabilecek pozisyona sahip değiller. kim ki on lar? rtükten cez yememek için programı birkaç saniye geriden izlettirip, ses biplene biplene rating kazanyıorlar.
çemberimde gül oya mı
çemberimde gül oya akp döneminin başı. Benim dediğim biraz daha eski diziler Bkz Yeditepe İstanbul, Şaşıfelek Çıkmazı, ikinci bahar gibi
bunlar 90lar dizileri :D hatırlamam ki
hepsi 98 2001 dönemi. Hatırlama imkanın yoksa öyle soru da açamazsın
kusura bakma ben aylıkken çekilmiş dizileri hatırlamamak benim hatam afstwtds
yorum yapabilmek için zamanı yaşamış ya da araştırmış olman lazım ufaklık
eski dizileri youtubedan izliyorum şimdiki dizilerle arasında dağlar kadar fark var evet. ben şu anki dizilerin kalitesizliğinden hep aynı senaryolardan ve bunları kimin izlediğini merak ediyorum
bunlar önce dayatıldı sonra kabul gördü. Bugün sokakta gördüğün tipleri 2000 ler öncesinde polis durdurup kimlik sorardı, halk tepki koyardı, arkadaş olmak sevgili olmak yasaktı
hangi tipler dövmeli küpeli erkekler kısa giyinen kızlar mı?
onların dışında apaçi dediğimiz tayfa ve daha bir çok tip ama ülkenin ayarları değişti
ahahaha 😅 apaçileri bende görsem kimlik sorarıö
bak ben 35 yaşındayım liseye başladığım döneme yakın bol polarlar yeni çıkıyordu onlardan giydim siyah falan satanist dediler bir süre. Ancak o zaman gençler özellikle üniversite okuyanlar daha kadındı ya da erkekti şimdiki gibi ergen değildi
1. Ezel
2. Poyraz karayel