yemin ederim en sevdiğim film düşünsene kiz arkadasinla yorgana sarilmissin korku kapandi 4 ü izliyorsun bir grubun basina gelen tahlihsiz olay hem korku hem gerilim hem aksiyon gercekten en begendigim film.
aynen katılıyorum en iyi 3 ve 4 özellikle 3 seride chaves mi ismi bilmiyom ben çaves diyim didjsushs efsaneydi eğer ordakiler o adamı yormasalardı kurtulurdu adam ordaki herkesle teke tek cikti dövüstü adami yordular yoksa çaves rahat kurtulurdu 4 seri ise acayip gerilimdi kış günü bir hastaneden kacma plan yapma falan yok gerilmistim 3 seri ise aksiyon gerilim karisikti birde 7 seri cikcak ama fragmani beni tatmin etmedi ya haksiz miyim sizce?
chavez çok karizmatikti kimseden çekinmedi herkesle dövüştü hep aldı ve ucubeden bile kaçmadı nerdeyse öldürcekti onuda dedigin gibi bence 7 seride ucubeleri filmde gostercekler supriz gibi bu arada korku kapani tarzi sevdigin bildigin film var mı ben teksas katliami , tepenin gozeri , jason falan izledim sen ne onerirsin🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22yemin ederim en sevdiğim film düşünsene kiz arkadasinla yorgana sarilmissin korku kapandi 4 ü izliyorsun bir grubun basina gelen tahlihsiz olay hem korku hem gerilim hem aksiyon gercekten en begendigim film.
hastanede gecen dehset olay
korku kapanı serisini seviyorum ben hepsini izledim sizce en iyi seri kacti? bide hastanede gecen olay 4 dü demi
@manager7482 evet o 4 tü , bence iyi 3 ve 4 tü !
@manager7482 en iyi 3 , sonra 4 , sonra 2 , sonra 5 bana göre
aynen katılıyorum en iyi 3 ve 4 özellikle 3 seride chaves mi ismi bilmiyom ben çaves diyim didjsushs efsaneydi eğer ordakiler o adamı yormasalardı kurtulurdu adam ordaki herkesle teke tek cikti dövüstü adami yordular yoksa çaves rahat kurtulurdu 4 seri ise acayip gerilimdi kış günü bir hastaneden kacma plan yapma falan yok gerilmistim 3 seri ise aksiyon gerilim karisikti birde 7 seri cikcak ama fragmani beni tatmin etmedi ya haksiz miyim sizce?
@manager7482 evet , hemde o ucube nin elinde bıçak vardı iki tane chavez de yoktu, haksız rekabet oldy
@manager7482 belli olmaz , heyecan kaçmasın diye koymamışlardır fragmana
chavez çok karizmatikti kimseden çekinmedi herkesle dövüştü hep aldı ve ucubeden bile kaçmadı nerdeyse öldürcekti onuda dedigin gibi bence 7 seride ucubeleri filmde gostercekler supriz gibi bu arada korku kapani tarzi sevdigin bildigin film var mı ben teksas katliami , tepenin gozeri , jason falan izledim sen ne onerirsin🙂