Selamlar..💜Show TV de Şubat ayında klasik gününde başlıyorTV tarihinin en çok konuşulan, en çok sevilen ve aynı zamanda de en çok tepki toplayan dizisi olarak hafızalara kazınan Kurtlar Vadisi 5 yıl aradan sonra ekranlara dönüyor..
Bu kez dizinin adı Kurtlar Vadisi: Kaos olarak belirlendi.Kurtlar Vadisi Kaos, Show TV ekranlarında yer alacak ve Şubat ayında izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncusu olan ve Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz dizi hakkında;
"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız. Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar’dan Afganistan’dan Makedonya’ya hatta Amerika’ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim.." dedi2016 yazında sona eren diziden yaklaşık 5 yıl sonra Kurtlar Vadisi Kaos yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu orijinal kanal Show TV'de yer alacak ve yine orijinal gün ve saati olan perşembe akşamları saat 20.00'de gösterilmesi bekleniyor. Necati şaşmaz yeniden Polat Alemdar olarak başrolde yer alacak. Diğer oyuncuların ise yakında açıklanması bekleniyor
5 yıl aradan donra ekranlara dönen Kurtlar Vadisi / Kaos'u izlemeyi düşünüyor musun?
İlk kurtlat vadisi serisini çok seviyordum. O zaman yapımcı Osman Sınav’dı. Dizi danışmanları rahmetli Ömer Lütfi Mete ve Soner Yalçın’dı. Türkiye’nin gerçekleri anlatılıyordu. Sonra Raci Şaşmaz Osman Sınav’la ortak oldu, rota değişmeye başladı. Uyuşturucu baronu Halil İbrahim Kapar pamuk prenses oldu. Övülecek, örnek alınacak adam yapıldı. Daha sonra Raci Şaşmaz Osman Sınav’ı tamamen dizinin ortaklığından çıkardı. Kurtlar Vadisi Pusu başladı. O dönem açılım saçılım dönemiydi. Pkk pamuk prenses yapıldı. Muro tiplemesiyle teröriste sempati yaratıldı. Lale Zara adıyla Leyla Zana, Şahmaran adıyla Murat Karayılan diziye bir şekilde sokuldu, sampatik gösterildi. İktidar partisinin borazanı oldular. Propaganda malzemesine dönüştüler. Hatta gaz alma işleri yaptılar. Mesela Irak’ta askerimizin başına çuval geçirildi. Hooop, gelsin Kurtlar vadisi Irak. Milletin gazı alındı. İsrail Mavi Marmara gemisini bastı. Hooop, gelsin Kurtlar Vadisi Filistin. Yine milletin gazı alındı. Teröristi haklı gösterme çabasıyla yapılan akil adamlar içinde yer almasa da akil adamlar toplantılarına Necati Şaşmaz da davet edildi, onun ağzından iktidarın mesajları verildi. Polat ve ekibi güya devlet adına her yere giriyor, asıyor, kesiyor, öldürüyor ama hesap vermekle yükümlü olduğu bir makam, merci yok. İnsanları mafya olup şeblebi yer gibi insan öldürmeye yani suça teşvik ediyor, devletin adaletine güvenmeyip kendi adaletini üretmeye teşvik ediyor, toplumu kaosa sürüklüyorlar diyordum. Şimdiki dizinin ismi çok manidar geldi. Kurtlar Vadisi Kaos. izlemem, izlenilmesini de tavsiye etmem.
Film her ne kadar kaliteli olsa da, Türkiye için bu dizileri uygun bulmuyorum. İnsanlar bu diziden gaza gelip her tartışmada birini bıçaklayıp öldürüyorlar. Bu diziler Türkiye için hiç bir zaman uygun değil. Türkiye insanları böyle dizilerden çok etkilenmektedir.
ilk dizinin adı gectiginde kenan imirzalioglu oynayacak denmisti :) fakat o dizide olmayinca diziyi izlemedim :) 1 sezonun sonunda buyuk tavsiye ile 2. sezona baslamistim :) muthis bir diziydi :) her persembe diziyi izleyip her cuma oglen yemeginde diziyi tartismak icin bulustugumuz bir grubumuz vardi ki cuma ogleden sonraları is yapmazdik resmen :) fakat ne zaman ki hukumetin dizisi oldu izlemeyi birakmistik cunku bir donem kurtlar vadiisi resmen hukumet tarafindan algi yaratmak icin kullanildi netekim o ozgun yapisini kaybetmesi ile seyircisinide kaybetti. bu nasil baslar nasil devam eder izlermiyim bilmiyorum ama kurtlar vadisi turkiyenin en iyi dizisidir.
Ağır Kurtlar Vadisi Hayranıyım. Yıllardır böyle başlayacak haberi paylaşıyorlar. Amaçları hep prim kasmak. Altta paylaştığında fragman değil haberin olsun. Umut Tabak'ın seslendirdiği sesi koymuş o kadar. Pana Film kaç kez söyledi oysa. Pana Film açıklama yapmadığı sürece hiçbir habere inanmayın.
Esas kurtlar vadisi 2007 yılına kadar olan bölümlerdi. Hatta bir sahne vardı. Polat polisten kaçıyordu. Yol kenarında, kadına şiddet uygulayan Bir erkek müsveddesi vardı. O müsveddeyi 2 dakikada öldürüp Sonra kaçmaya devam etti.
Bu diziden etkilenip Çakır'ı öldürdü diye Özcan Varaylı'yı bir avm'de dövdüler. O gün bugündür diziyi izleyene de pek anlam yüklemem. İzleyici kitlesinin kafa yapısı belli.
ben zaten izlemeyi bırakmıştım. arada sırada bakıyordum. bu sene edho'yu izlemeye başladım. kaos'da ilgi çekici kadro kurarsa izleyebilirim ama son kadro yetersizdi.
KV ilk 97 bölüm efsaneydi. Memati ölene kadar da idare ederdi. 2 özelliği önemliydi özellikle ilk 97 bölüm: 1. Siyasetten etkilenmeyen òzgün ve cesur bir senaryo 2. Olağanüstü bir oyuncu kadrosu. Şimdi ikisi de zor gibi. Cahit ile vb yürümez bence. Yine de iki bölüm şans veririm.
Kadro ve senaryo değişecekse evet, kasıntı cahit şisko erhan ve mermilerin üstüne yürüyen polatla olmaz artım bu iş adam ülkeyi yönetiyor istediğime çöküyor, artık yeni konuların işlenmesi lazım
bana kalırsa KurtlarVadisi ismini kullanarak seyirci toplamaya çalışacaklar... ha bizim millet daha doğrusu fanatikleri izler mi izler.. Bana uzak bir dizi...
Eski Vadi gibi olmaz şimdi ki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadar heyacanlı olmaz Memati ve Abdülhey geri dönse bir hikaye senaryo uydurulup eskisi gibi heyecanlı olur.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş